Bekijk grote foto's
2 zwembaden (1 verwarmd)
(Water)sportcentrum op 2 km
Glijbanen en peuterbad
Ideaal voor gezinnen met (jonge) kinderen
Tal van faciliteiten en activiteiten
Mooi uitzicht op de Rhône
Sportactiviteiten
Lyon bezoeken

Boek Siblu Les Rives De Condrieu bij:

 STACARAVANS

Camping Siblu Les Rives De Condrieu, Rhône-Alpes

Siblu Vakantiepark Les Rives de Condrieu ligt op 800 m lopen van het centrum van Condrieu, aan de oevers van de rivier de Rhône en vlak bij het fietspad van de Via Rhona. Wat een rust en privacy tref je hier op de camping. En voor jonge gezinnen een fijne vakantieplek door de twee zwembaden, een glijbaan, minigolf en een gezellige kidsclub. Les Rives de Condrieu biedt plezier en entertainment voor het hele gezin. Van dans en comedy tot muzikale optredens.

Spelen, spetteren en actief bezit zijn
Het schitterende Siblu Les Rives de Condrieu heeft een zwembadcomplex met uitzicht op de rivier de Rhône. De kinderen zullen zich prima vermaken in een van de twee zwembaden (één verwarmd) met peuterbad en grote glijbaan. De actievelingen kunnen zich uitleven op het sportterrein, bij de midgetgolfbaan of op de jeu-de-boulesbaan. De watersportliefhebbers kunnen hier ook een onvergetelijke vakantie beleven aan de rivier. Er zijn drie leuke kidsclubs op het vakantiepark, waar de kinderen leuke herinneringen aan over houden en vriendjes en vriendinnetjes kunnen maken
.
De omgeving verkennen
Je kunt van camping Les Rives de Condrieu makkelijk de Rhône-Alpes ontdekken. Bezoek vanaf de camping ook het Regionaal Natuur Park ‘Pilat’ of trek de wandelschoenen aan en loop het gezellige centrum van Condrieu in. Of voor een cultureel uitstapje is een bezoek aan Lyon echt een aanrader. Dit is een prachtige historische stad op zo’n 3 kwartier van de camping.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Siblu Les Rives De Condrieu!


Aanbieders op Siblu Les Rives De Condrieu

Siblu verhuurt op camping Siblu Les Rives De Condrieu stacaravans.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs