Direct aan de Adriatische Zee
Eigen privéstrand
Zwembad, apart kinderbad en whirlpool
Miniclub, animatie en fitness

Boek camping Rosolina Mare Club bij:

camping Rosolina Mare Club, Veneto/Adriatische kust

Aan de Adriatische kust bij Rosolina Mare ligt de mooie 3 sterrencamping Rosolino Mare Club, slechts gescheiden door enkele duinen van strand en zee. Het centrum van Rosolina Mare ligt 800 m. van de camping. Op 50m. van camping Rosolina Mare ligt een supermarkt. De kinderen zullen zich goed vermaken aan het strand. De zee loopt hier langzaam af en is daardoor veilig voor jonge gezinnen.

Op de camping vind je diverse voorzieningen. Het leuke zwembad kijkt uit op het strand en de zee. Er is voor de jongste bezoekers van camping Rosolina Mare een apart deel in het zwembad. Voor nog meer ontspanning is er een Whirlpool. Het animatieteam verzorgt leuke activiteiten zowel overdag als 's avonds. De kleintjes zullen zich goed vermaken bij de Mini-club (3-12) de leuke speeltuin op het strand en bij het zwembad of aan zee. Honger van al die activiteiten? Op de camping is een gezellige pizzeria met terras. Voor de sportieve gasten is er op het park een fijne fitness ruimte.

Kortom genoeg te doen op de camping zelf maar ook in de directe omgeving. Venetië is zeker en bezoek waard.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Rosolina Mare Club!


Aanbieders op Rosolina Mare Club

camping Rosolina Mare Club heeft diverse aanbieders van accommodatie.
Stacaravans worden hier verhuurd door Vacanceselect en TUI. Verder verhuren Vacanceselect en TUI hier chalets, appartementen of bungalows.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs
Bekijk Prijs