Agriturisme in Toscane, Table d'hote en glamping
Zwembad met kinderbad
Slechts 4 km. van de stranden
Table dhote puur Italiaans
Groenten en fruitteelt
Vlakbij Pisa
Logeren bij Italiaanse familie
Moestuin
8 km

Boek camping Agriturismo Nonna Stella bij:

 SAFARITENTEN

camping Agriturismo Nonna Stella, Toscane en Elba

Agriturismo Nonna Stella ligt in de gemeente Bibbona, in het hart van de Etruskische kust in Toscane. Dit landgoed ligt op slechts 4,4 kilometer van de fijne zee bij Marina di Bibbona. Deze agricamping wordt omringd door het mooie Toscaanse landschap en de kampeerplaatsen op deze kleine camping zijn ruim en bieden volop privacy.

Glamping in Toscane?
Dat kun je zeker op Nonna Stella in de mooie ruime safaritenten van Greencamp. De safaritenten staan op ruime en zonnige plekken dicht bij de voorzieningen! De plekken zijn met een hegje omheind voor de nodige privacy. Op het domein vind je 800 olijfbomen, er wordt groenten en fruit verbouwd. Het is een Italiaanse boerderijcamping waar je zelf fruit mag plukken en groenten kunt uitzoeken. De zee en de dennenbossen van Marina di Bibbona liggen op korte afstand en zijn te bereiken met de auto of met de fiets (fietsen kunnen gratis worden gehuurd ).

Kennis maken met de Toscaanse keuken?
Het is mogelijk om met de familie op Nonna Stella mee te eten. Dit betreft zowel de lunch als het diner. Wel even reserveren en uiteraard is dit tegen betaling. Hier kun je kennis maken met de eerlijke en eenvoudige Toscaanse keuken. De gerechten worden gemaakt met de producten uit eigen tuin en/of met lokale producten.

Kindvriendelijk glampen
Nonna Stella is een fijne plek voor kinderen. het is er veilig en overzichtelijk met een zwembad en een klein speel-/sportveldje en nog een leuke speeltuin in de achtertuin van de eigenaren. Genoeg speelruimte dus.

Het mooie Toscaanse landschap heeft veel te vertellen
In het achterland zijn er vele Etruskische, Romeinse en middeleeuwse dorpen, met inbegrip van Casale Maritimo, Suvereto, Volterra en Massa Marittima (met het beroemde Etruskische museum “Guarnacci”, waar het standbeeld “De schaduw van de avond” is ondergebracht.

Verder zeker bezoeken hoor: San Gimignano, Bolgheri, Montescudaio, Guardistallo, Castagneto Carducci, Campiglia Marittima en Sassetta. En de wat grotere steden en wat verder rijden: Pisa, Lucca, Siena en Florence.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Agriturismo Nonna Stella!


Aanbieders op Agriturismo Nonna Stella

Greencamp verhuurt op camping Agriturismo Nonna Stella safaritenten.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs