Boeken op camping Via Claudia ? Kies hier verblijf en organisatie:

 STAANPLAATSEN

Aanbiedingen en specials op camping Via Claudia :

Over camping Via Claudia , Beieren

Het plaatsje Lechbruck am See is gelegen aan de mooie Lechsee. Langs de kust van dit fantastische meer ligt camping Via Claudia. Hier loopt ook de Via Claudia Augusta, de enige Romeinse weg over de Alpen.

De voorzieningen op camping Via Claudia zijn perfect. Voor de kinderen is er een leuke speeltuin verder zijn er voor de sportieve kampeerders diverse mogelijkheden om actief bezig te zien. Je kunt op de camping boogschieten, tafeltenissen, fietsen, wandelen, voetballen, beachvolleyballen en minigolfen. Verder nodigt het meer natuurlijk uit tot meerdere watersportbezigheden en kun je er lekker spelen en zwemmen in het water.

De natuur in de omgeving is adembenemend en nodigt ook uit totwandelen, fietsen, moutainbiken. Op de camping worden ook allerlei activiteiten georganiseerd, leuke herfstwandelingen, sportwedstrijden of relaxen bij een kampvuurtje.

Niet ver van de camping ligt een mooie golfbaan (3.5 km. vanaf Golfanlag Auf der Gsteig). Dagtochten maken naar Neuschwanstein, de Wieskerk of de Alpen verkennen.

In het Hoogseizoen een aanrader, maar ook in het voor- en het najaar is het op camping Via Claudia fantastisch.--

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Via Claudia !


Boeken op Via Claudia

Suncamp verhuurt op camping Via Claudia staanplaatsen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs