Kleinschalige camping met glamping
Zwembad met peuterbad
Nieuw 2022: glijbaan en waterspeelpark
Nieuw 2022: kabouterbos
Café Restaurant op camping
Fietsen en wandelen
Tennisbaan en visvijver
Winterswijk, Aalten, Ruurlo

Boek camping Vakantiepark de Italiaanse Meren bij:

 LODGETENTEN (BADK.)

camping Vakantiepark de Italiaanse Meren, Gelderland

Een kampeerakantie in de Achterhoek op vakantiepark de Italiaanse Meren is heerlijk voor het hele gezin. Natuurliefhebbers zullen het hier naar hun zin hebbben, maar ook gasten die van fietsen, wandelen en gezellige dorpjes houden. Voor kinderen is er een grote speeltuin met airtrampoline, kabelbaan en zandbak op de camping. Terwijl de kinderen heerlijk aan het spelen zijn kunnen de ouders van een hapje en drankje genieten op het gezellige terras.

Spelen, sporten en lekker spetteren
Op camping de Italiaanse Meren in Gelderland hoeft niemand zich te vervelen. Bij mooi weer zoek je het fijne zwembad met peuterbad op en kunnen kinderen met vriendjes afspreken in de leuke speeltuin. Op de kampeervelden liggen ook verspreid kleine speeltuintjes, zodat je vanaf je accommodatie een oogje op de kinderen kunt houden. Op de camping is een leuk café-restaurant met groot terras, dat wordt genieten van een drankje terwijl de kinderen aan het spelen zijn. Ook voor een smaakvol afhaalmenu kun je hier terecht. Voor actieve gasten zijn er twee tennisbanen om een balletje te slaan. En houd je van vissen dan kun je volop je gang gaan in een van de 3 visvijvers.

Nieuw 2022: Het zwembad wordt uitgebreid met glijbaan en waterspeelpark! En er komt een kabouterbos. Dat wordt speuren naar kabouters.

De Achterhoek ontdekken vanaf de camping
Niet alleen op de camping is genoeg te doen ook in de omgeving van Winterswijk kun je leuke dagjes uit plannen. De omgeving nodigt uit tot heerlijke wandel- en fietstochten. Stap op de fiets en ontdek de prachtige landgoederen, boerderijen, zandpaden, buurtschappen, winkelcentra, knusse theetuinen, wijngoederen en ga zo maar door. Winterswijk valt onder het fietsknooppuntennetwerk van de Achterhoek. Het Achterhoeks knooppuntensysteem is bijna 1.500 km lang. De Achterhoek ligt ook dicht bij de Duitse grens (vergeet het kasteel Anholt aan de Duitse kant niet). Bezoek ook eens Vestingstad Groenlo, Aalten en Ruurlo en geniet van een wandeling door deze sfeervolle plaatsen.

Je kunt op camping de Italiaanse Meren logeren in de Villatent Ranger of de lodgetent Cottage. Allebei hebben ze privé sanitair.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Vakantiepark de Italiaanse Meren!


Aanbieders op Vakantiepark de Italiaanse Meren

Villatent verhuurt op camping Vakantiepark de Italiaanse Meren lodgetenten met sanitair.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs