Kleine camping met lodgetenten aan rivier de Kupa
Zwembad buiten
Kanotochten/suppern/boogschieten
Georganiseerd kampvuur
Culinaire avonden op de camping
Verantwoord omgaan met natuur
Plitvice meren bezoeken
Zagreb bezoeken
100 m

Boek camping SretanWolf bij:

 LODGETENTEN (BADK.)

camping SretanWolf, Overig Kroatië

Stretan Wolf is een kleine camping op de grens met Slovenië en Kroatië. De Nederlandse eigenaar heeft hier een klein paradijsje neergezet. Deze glampingcamping ligt 100 meter van een van de schoonste rivieren van Kroatië in een groene omgeving. De camping gaat zelf ook zoveel mogelijk verantwoord om met de natuur. Zo is het zwembad gevuld met regenwater en wordt er zoveel mogelijk gebruik gemaakt van recyclebare materialen.

Op SretanWolf kun je logeren in een lodgetent op een rustig groen plekje
Heerlijk een boekje lezen en even achterover leunen bij het zwembad? Of heb je zin in een volledig verzorgde kanotocht over de rivier? De kinderen kunnen behalve lekker afkoelen in het zwembad of genieten van een kanotocht zich ook vermaken bij het broodbakken op open vuur of een balletje trappen met hun nieuwe vriendjes. Verder kunnen ze leren pijl en boog schieten of een vuurtje maken op een primitieve manier. En wat dacht je ervan om, samen tijdens een speurtocht, de ingrediënten voor een soepje bij elkaar te zoeken ? De Nederlandse campingeigenaar organiseeert drie keer per week een culinaire avond en kookt op het houtvuur voor zijn gasten. Verder zal hij je zeker enkele leuke tips geven voor een dagje uit.

De Plitvice watervallen en meer bezoeken
Op een uurtje rijden ligt het Nationaal Park de Plitvicemeren. Deze topattractie in Kroatië, welke op de werelderfgoedlijst van Unesco staat, moet je echt bezoeken. Behalve de 16 azuurblauwe meren en de vele watervallen die je hier kunt bewonderen kun je ook door het park wandelen. Dus vergeet je wandelschoenen niet in te pakken. Wat verder weg, maar goed met de auto te bereiken, ligt de hoofdstad Zagreb. Deze stad heeft de perfecte combi van cultuur, geschiedenis en huidige tijd. In het stadsdeel Gornji Grad voel je de geschiedenis van de stad. Bezoek ook de botanische tuin die in het stadsdeel Donji Grad ligt. In dit stadsdeel kom je ook verspreid door het centrum schitterende streetart-schilderingen tegen. Kortom genoeg te zien en te doen in dit stukje Kroatië.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping SretanWolf!


Aanbieders op SretanWolf

Vodatent verhuurt op camping SretanWolf lodgetenten met sanitair.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs