Kindervriendelijke camping
Binnenbad en Golfslagbad buiten
Chill out zone voor de jeugd
2021: 18 meter lange waterglijbaan en spraypark
Ontdek de Veluwe
Mooi uitgangspunten voor fietsers en wandelaars
Restaurant op het park
Kinderboerderij

Boek camping Samoza bij:

 LODGETENTEN (BADK.)
 CHALET/HUISJE/APPT
 STAANPLAATSEN
 met PRIVÉ SANITAIR

camping Samoza, Gelderland

Samoza is een gezellige en kindvriendelijke gezinscamping op de Veluwe in de provincie Gelderland. De camping is gemoedelijk en levendig in het hoogseizoen en prettig rustig buiten de vakanties om. Verder zijn de voorzieningen op de camping ruimschoots aanwezig. Er zijn diverse sportvelden, een binnen- en buitenbad, een manege, kinderboerderij, supermarkt en een gezellig restaurant. Honden zijn op deze camping ook welkom is er zelfs een hondendouche en hondenspeelveld. De camping ligt bij het kleine plaatsje Vierhouten waar ook diverse gezellige eetgelegenheden zijn.

Spelen en spetteren in het binnenzwembad
Op vakantie wil je natuurlijk wel zwemmen. Op camping Samoze is een fijn binnenbad dat verwarmd is. Voor de jongste gasten is hier een speciaal peuterbad met leuke speeltoestellen. Maar bij mooi weer is het natuurlijk nog leuker in het buitenzwembad met golfslagbad. Buiten kunnen de jongste kinderen zich vermaken bij het waterspeeltoestel in het ondiepe deel van het zwembad.

Nieuw in 2021 is de spectaculaire waterglijbaan van wel 22 meter lang. Deze is extra breed en je kunt met 4 vriendjes tegelijk naar beneden glijden. En dat is nog niet alles want er komt ook een super leuke waterspeeltuin met nog 2 kleinere glijbanen. En ben jij niet van het water dan neem je paardrijles of spreek je af met vriendjes bij de kinderboerderij. Verder verzorgt het animatieteam in de vakantie een leuk kinderprogramma.

De Veluwe ontdekken
De Veluwe is een van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Een prachtig fiets- en wandelgebied maar ook paardenliefhebbers kunnen hier prachtige tochten maken. De camping ligt bij het Vierhouterbos een bijzonder mooi stukje Veluwe. Dit gebied zit bordevol wild. Je kunt er uren ronddwalen zonder een mens of auto tegen te komen maar misschien wel een wild zwijn of de wroetsporen van de zwijnen. Bijzonder is ook een bezoek aan het Verscholen Dorp bij Nieuw-Soerel, waar tijdens de Tweede Wereldoorlog onderduikers verborgen zaten in hutten onder de grond.

Voor de kinderen is een bezoek aan het Dolfinarium in Hardwijk of Wallibi World in Biddinghuizen een gezellige dag uit.Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Samoza!


Aanbieders op Samoza

Staanplaatsen voor eigen tent of caravan worden aangeboden door ANWB Camping.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs
Bekijk Prijs