Aan de oever van Lac Léman
Fijne fiestroutes
Uitzicht op de Alpen
Watersport
Gezellige familiecamping
Veel faciliteiten
Bezoek Evian, Genève en Lausanne

Boeken op camping Saint Disdille ? Kies hier verblijf en organisatie:

Aanbiedingen en specials op camping Saint Disdille :

Over camping Saint Disdille , Rhône-Alpes

Camping Saint Disdillé is een gastvrije camping met die typische Franse sfeer. Gelegen aan de oever van het meer van Geneve, is deze camping een ideale keus voor gezinnen en watersporters. Het meer van Geneve ligt op 5 minuten lopen vanaf de camping. Hier vind je een kiezelstrand en meerdere watersportmogelijkheden. De omgeving is een paradijs voor watersporters. Er is een watersport school dicht bij de camping, waar u kunt zeilen, duiken en windsurfen. Er zijn ook mogelijkheden voor rafting en u kunt vissen in de rivier.

De ruime plaatsen op de camping zijn schaduwrijk. Er is genoeg ruimte voor de kinderen om te spelen, compleet met speeltuin en een enorme opblaasbare glijbaan. Actieve vakantiegangers kunnen genieten van een potje tennis of meedoen aan georganiseerde voetbal en basketbal wedstrijden. Aan het einde van de dag komt u tot rust bij de bar en het restaurant, waar heerlijke specialiteiten geserveerd worden.

Ook voor uitstapjes in de omgeving is deze camping zeer geschikt. De camping ligt 5 km buiten het kuuroord Thonon-Les-Bains. Deze stad biedt u meerdere winkels, bars en restaurants. Ook vindt u hier een Spa met warmwaterbronnen, die bekend staan om hun genezende werking. Vaar ook eens mee op één van de stoomboten die vertrekken vanaf Thonon-les-Bains. Dagtrips naar Geneve zijn erg populair.Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Saint Disdille !


Boeken op Saint Disdille

Stacaravans worden hier verhuurd door Vacanceselect en Canvas Holidays.