Kleine camping met prachtig uitzicht
Groot zwembad en bar
Broodjesservice en 1 per week pizza avond/pasta avond
Nederlandse eigenaar
Strand en zee op 35 kilometer
Leuke activiteiten voor kinderen vanaf 7 jaar
Urbino op 8 minuten van Pronto Campi
Terrassencamping

Boek Pronto Campi bij:

 SAFARITENTEN

Camping Pronto Campi, Marche

Vakantie vieren op een kleinschalige topcamping in de marken kan zeker op Pronto Campi. Aad en Sigrid hebben hard gewerkt om hier een droomplek van te maken. Het sanitair is luxe en comfortabel. Je kunt afkoelen in het grote zwembad met prachtig uitzicht op het omliggende berglandschap. De terrassencamping heeft slechts 25 kampeerplekken en is dus met recht kleinschalig en groen te noemen. Wel moeten de bomen nog wat groeien dus de plekken hebben nog niet veel schaduw daarvoor kun een tarp lenen zodat je meer schaduw kunt creëren.

Een kleine groene camping voor het hele gezin
Het hele gezin heeft het al snel helemaal voor elkaar, er is een grote trampoline, schommels, een voetbaltafel en een pingpong tafel en daarnaast zijn er diverse bordspelen in de bar aanwezig. Er is volop ruimte want bij de camping hoort een speelveld en een klein bos waar de kinderen heerlijk hun gang kunnen gaan.

De omgeving is ook nog eens kindvriendelijke, zonder doorgaande wegen of verkeer; de toegang tot de camping bevindt zich op 300 meter van het weggetje naar de buren waar per dag gemiddeld 3 auto’s langsrijden. Auto’s mogen in principe alleen bij aankomst en vertrek naar de kampeerplekken, dit voor de veiligheid van spelende kinderen, de rust op de camping maar ook om overlast door opwaaiend stof te beperken.

Goedemorgen Marche dat is nog eens slow glamping
Wakker worden met een prachtig uitzicht en een zonnetje en dan ook nog eens het strand van Pesaro op slechts 35 kilometer van de camping gelegen. Urbinio ligt op een steenworp afstand. Bezoek één van de vele kastelen, paleizen of burchten in deze regio, beklim de Monte Nerone of plan een dagje strand om het vakantiegevoel compleet te maken. Het strand van Pesaro is het dichtstbij op 35 km rijden van de camping maar je kunt zowel naar het noorden als het zuiden van Pesaro uit zo’n 180 km strand kiezen!

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Pronto Campi!


Aanbieders op Pronto Campi

Greencamp verhuurt op camping Pronto Campi safaritenten.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs