Landal Heihaas

7.9
Klein
direct
<b>Landal Camping</b> De 4 en 5 sterren campings op Landal bungalowparken in Neder...
186 bungalows
Overdekt zwembad met peuterbad
Café-Bistro Woods met terras
Op de Veluwe

Boeken op camping Landal Heihaas? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT

Over camping Landal Heihaas, Gelderland/Veluwe/Achterhoek

Kom een krantje lezen en een kopje koffie drinken in ons restaurant, verken de Veluwe of bezoek het gezellige centrum van Putten, dat u op loopafstand vindt. Ook gezinnen met jonge kinderen vermaken zich. In de omgeving van het park wachten kilometers prachtige natuur op u. Samen een wandeling maken over de Veluwe of een fietstocht met het gezin door de bossen. Bij het Veluwemeer vermaakt u zich aan het water, zowel actief als ontspannen. Ontdek één van de mooiste stukjes van de Veluwe.

Waterpret voor jong en oud. U komt bubbelend tot rust op de bruisbank. De kids plonsen in het zwembad en zwaaien naar u terwijl ze van de kinderglijbaan gaan. Samen dobberen in de stroomversnelling. Met elkaar genieten in het water. Tijdens uw verblijf heeft u gratis onbeperkt toegang tot het zwembad.

De jongste gasten vermaken zich in de dierenweide en de Bollo Club. De oudere kids gaan de strijd aan met tafeltennis, voetbal of basketbal. Jumpen op de airtrampoline of hangen aan de kabelbaan.

Voor alle maaltijden, snacks en drankjes kunt u terecht op het park. Een borreltje op het terras terwijl de kids zich in de speeltuin uitleven, de lekkerste ijsjes en verse pizza’s van de afhaal- en snackshop en een uitgebreid diner in Café-Bistro Woods.

Laat u verrassen door bos, strand en stad. Op steenworp afstand van het park vindt u natuurschoon, ontspanning aan het Veluwemeer en cultuur. Landal Heihaas heeft een centrale ligging voor leuke uitstapjes. Bijvoorbeeld naar het Kröller-Müller museum, Dolfinarium of Dierenpark Amersfoort. Eropuit in de omgeving en de natuur ontdekken. Na een stevig ontbijt trekt u uw wandelschoenen aan of stapt u op de fiets om de omgeving te ontdekken. Daar liggen oneindig veel kilometers natuur op u te wachten.Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Landal Heihaas!


Boeken op Landal Heihaas

Landal GreenParks verhuurt op camping Landal Heihaas chalets,bungalows of appartementen (Bungalows).
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs