Landal De Veluwse Hoevegaarde

8.4
Klein
Vakantiepark boeken op de Veluwe
Bossen, hei
Zwembad buiten met peuterbad
Fietsen en wandelen
Entertainment op Landal Heihaas (2km)
Restaurant

Boeken op camping Landal De Veluwse Hoevegaarde? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT

Camping Landal De Veluwse Hoevegaarde

Over camping Landal De Veluwse Hoevegaarde, Gelderland/Veluwe/Achterhoek

Ben je op zoek naar een mooie vakantiewoning op de Veluwe? Naast luxe bungalows, boek je op dit bungalowpark in Putten ook charmante rietgedekte hoeves. Hier op Landal de Veluwse Hoevegaarde ben je midden in de natuur. Je wandelt recht het bos in. Is het lekker weer? Neem dan een duik in het verwarmde openlucht-zwembad. Voor de liefhebbers is er een visvijver terwijl de kinderen zich vermaken met het Fun & Entertainment-programma. Genoeg te doen verder in de buurt, bezoek de bomentuinen op Landgoed Schovenhorst of het Dolfinarium Harderwijk.

Uitgestrekte heidevelden, naald- en loofbossen vormen een heerlijk fiets- en wandelgebied. Dit is dan ook de manier om de Veluwse natuur beter te leren kennen. Maar hiernaast zijn er natuurlijk ook nog andere activiteiten in de buurt.

Kindervoorzieningen op het park
Landal De Veluwse Hoevegaerde beschikt over diverse voorzieningen voor kinderen. Zo is er een speeltuin, een dierenweide, een verwarmd openluchtzwembad met apart kinderbad, groot buitenschaakspel en bij de receptie zijn er diverse spelletjes te huur.

Fun & Entertainment-programma
Op Landal De Veluwse Hoevegaerde wordt het gehele jaar een leuk Fun & Entertainment-programma georganiseerd in samenwerking met Landal Heihaas.

Omgeving van het park
Bij Landal De Veluwse Hoevegaerde ben je even weg van de dagelijkse drukte. Wandel door het bos vanaf dit bungalowpark in Putten en ontdek de andere bosbewoners of begeef je in de koninklijke geschiedenis bij Paleis Het Loo in Apeldoorn. Aapjes kijken in Dierenpark Amersfoort, een spetterende show meemaken in het Dolfinarium in Harderwijk of een dagje relaxen in Sauna Drôme in Putten; het kan allemaal op de Veluwe!

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Landal De Veluwse Hoevegaarde!


Boeken op Landal De Veluwse Hoevegaarde

Landal GreenParks verhuurt op camping Landal De Veluwse Hoevegaarde chalets,bungalows of appartementen (Vakantiewoningen 4-6 personen).
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs