Terrassencamping
Veel outdoor activiteiten
Pizza op de camping
Bezoek Grenoble en Chambéry
Nederlandse eigenaren
Bij 2 riviertjes
Wijnproefavond
Openbaar zwembad in de omgeving

Boek L'Aventure bij:

Camping L'Aventure, Rhône-Alpes

Hou jij van een actieve vakantie in de bergen? Op 632 meter boven de zeespiegel, midden in de Franse Alpen, vind je de terrassencamping L'Aventure. De steden Chambéry en Grenoble liggen op korte afstand van deze kindvriendelijke camping. De camping is kleinschalig en heeft slechts 41 ruime kampeerplekken. De nieuwe Nederlandse eigenaar Jesse heeft er een nieuw outdoorparadijs van gemaakt.

Gezinnen opgelet, tijd voor actie in de Savoie
Eigenaren Jesse, Brechtje en kinderen Thijme en Siebe zijn de eigenaren van camping L'Aventure in Presle. Deze kleinschalige camping laat je weer helemaal in contact komen met de natuur. Wat dacht je van raften, mountainbiken of juist de berg op klauteren? En dan vroeg je bed in om 's morgens vroeg te genieten van je kopje koffie, de rust bij de tent, en van het adembenemend uitzicht op het berglandschap. Na een goed ontbijt staat het activiteitenteam op de camping te springen om jou en de kinderen weer enthousiast te maken voor een volgende uitdaging.

Of wordt het gewoon even bijkomen en de dag afsluiten met een mooie wandeling. En dan terug op de camping aansluiten bij een groot kampvuur en een goede maaltijd? Je kunt natuurlijk ook gewoon op de camping blijven en een potje voetballen op het speelveldje met je nieuwe vrienden. Of een duik nemen in het openbare zwembad in het dorp. (4x gratis)

De Franse Alpen ontdekken
De terrassencamping L'Aventure ligt in de Belledonne, een gebergte in de Franse Alpen. Hier kijk je uit over de dalen en de toppen en de groene omgeving. In de directe omgeving zijn diverse natuurparken om te bezoeken. Ook de steden Grenoble en Chambéry zijn een bezoek waard. Chambéry de stad vol kunst en cultuur is zelfs per fiets te bezoeken.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping L'Aventure!


Aanbieders op L'Aventure

Estivant (eenouder) verhuurt op camping L'Aventure bungalowtenten.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs