Landschapscamping
Natuur, rust en gezelligheid
Fietsen, wandelen en vissen
Bezoek Zutphen en Deventer
100 m

Boek camping Het Waldhoorn bij:

 SAFARITENTEN

camping Het Waldhoorn, Gelderland

De Gelderse Achterhoek ontdekken? Camping Het Waldhoorn is een prachtig aangelegde landschapscamping, in een omgeving waar je heerlijk kunt wandelen, fietsen en vissen. De camping is ruim en speels opgezet. Er is een overdekte fietsenstalling met gratis oplaadpunten. De camping ligt op 5 km van Zutphen aan het Twentekanaal, vlakbij het sluizencomplex Eefde. De camping is ruim opgezet, met staanplaatsen rondom grasveldjes, gescheiden door groene heggen. Je hebt hier veel privacy.

In het restaurant en op het terras kun je genieten van een kop koffie of thee met gebak, zelfgemaakte snacks en nog veel lekkers meer uit eigen keuken. De 'huiskamer' is de ontmoetingsplek om te praten met andere gasten, of om spelletjes te spelen, een boek te lezen of om gewoon te relaxen. De camping heeft ook een winkeltje waar diverse streekproducten te koop zijn.

De drie sanitairgebouwen met toiletten, douches (geen muntjes nodig) en afwasruimtes zijn comfortabel ingericht.

Het Waldhoorn heeft geen zwembad, maar wel een sauna en jacuzzi. Deze zijn tegen betaling te reserveren bij de receptie.

Voor de kinderen vind je hier veel ruimte en spellen om te spelen. Op de hele camping is er WiFi.

Omgeving
Het Waldhoorn ligt dicht bij Deventer en Zutphen. Een mooie kans om deze hanzesteden te bezoeken. Mooie dorpen als Laren, Voorst en Lichtenvoorden liggen op korte afstand. In Eefde zelf kun je karten in de buitenlucht, en bij minder weer is het overdekte speelparadijs Balorig in Zutphen erg leuk voor de kinderen.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Het Waldhoorn!


Aanbieders op Het Waldhoorn

Procamp4all verhuurt op camping Het Waldhoorn safaritenten.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs