FKK Naturist Park Koversada

7.8
Middel
aan zee
Grote FKK camping
Direct aan zee gelegen
Rotssttrand met kiezels
Diverse sporfaciliteiten

Boeken op camping FKK Naturist Park Koversada? Kies hier verblijf en organisatie:

 SAFARITENT BOEKEN
 STACARAVAN BOEKEN
 TOURCARAVAN BOEKEN

Camping FKK Naturist Park Koversada

Over camping FKK Naturist Park Koversada, Istrië

Campinginfo: FKK Naturisten camping Park Koversada ligt aan Adriatische zee, 2 km. van Vrsar en direct aan de baai van Limski.
FKK Naturist Park Koversada ligt in het 85 ha grote heuvelachtige landschap met weiden en kleine bomen. De grote camping ligt direkt aan zee met een 5 km. lang kiezelstrand.
2012 Beste camping van Kroatie (Croatian camping Union) De faciliteiten omvatten o.a. 2 supermarkten, krantenen souvenirzaak, sportzaken, diverse restaurants, pizzeria, snackbar, een geldautomaat en een arts.

Het rostsstrand met kiezel heeft ligplaatsen van beton en natuursteen, een zandstrand voor kinderen en uitsluitend bestemd voor FKK bezoekers. De hele dag door worden er vele activiteiten georganiseerd voor jong en oud. De kinderen zullen zich ook vermaken bij de leuke kinderspeelplaats. Op Camping Koversada is WIFI.

Er zijn tennisbanen, tenniscursus, tafeltennis, verhuur van boten, sportcentrum, plaatsen voor balsporten, beachvolleybal, midgetgolf, verhuur van fietsen, kinderspeelplaats, basketbal, levende muziek, mini club en animatie.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping FKK Naturist Park Koversada!


Boeken op FKK Naturist Park Koversada

Op Camping FKK Naturist Park Koversada worden de volgende accommodaties verhuurd:
Stacaravans worden hier verhuurd door Gebetsroither. TUI heeft hier comfortabele safaritenten staan. Glamping is het nieuwe kamperen!
Gebetsroither verhuurt hier tourcaravans.