De Boderie Farmcamps

9.4
4 pl.
Biologische Kippenboerderij
Eitjes rapen, tellen, stempelen
Kippen, geiten, konijnen, ezels
Glamping in Overijsel op de boerderij
Lekker en gezond eten in het Boeren Eetcafe
Potje Boerengolf, huifkartocht
Overdekte speelschuur
Ook in de winter open

Boeken op camping De Boderie Farmcamps? Kies hier verblijf en organisatie:

 SAFARITENT BOEKEN
 SAFARI-LODGETENT MET DOUCHE/WC BOEKEN

Camping De Boderie Farmcamps

Over camping De Boderie Farmcamps, Overijssel

In Albergen, Noord-Oost Twente, ligt de gastvrije Farmcamps boerderij De Boderie. Deze biologische kippenboerderij wordt gerund door boer Gerrit en boerin Thea. Op het erf kom je mooie witte leghennen scharrelend tegen. Verder vind je er geitjes, ezels en konijnen. Op deze boerderij vind je verder een biologische winkel met veel biologische vaak dagverse producten.

Dit is een plekje waar je met je jonge gezin kunt genieten van alles wat deze streek te bieden heeft. Verder kun je natuurlijk de boer helpen bij de dagelijkse klusjes. Wat dacht je van eitjes rapen, sorteren en dan een mooie stempel erop. Wat dacht je van knuffelen met de 4 schattige mini ezels, de geitjes, de konijnen, cavia's en de kleine kittens, terwijl papa en mama genieten van een heerlijke "Twentse Hap" op het boerderijterras. En zit het weer een beetje tegen, dan vermaken de kids zich uren in de mega grote overdekte Hooi Hooi Speelschuur of duiken ze met boer Gerrit de timmerschuur in.Maar ook heerlijk spelen hoort erbij. Lekker skelteren of timmeren in de timmerschuur, leuke dingen maken van hout.

Op de boerderij verzorgt boerin Thea een biologische landwinkel, hier kun je alles kopen voor een heerlijke maaltijd. Geen zin om zelf te koken, dan kun je mee-eten met boer Gerrit en boerin Thea of iets bestellen van de kaart in het boeren eetcafé.

Op de Boderie kun je werkelijk alles leren over biologische kippen. De boer en boerin willen je graag alles vertellen en leren over hun passie. Zij hopen je dan ook snel te mogen verwelkomen op hun bijzondere plekje. De tuin van Nederland; Zo luidt de bijnaam van dit stukje Twente. Als je het Springendal ziet, begrijp je direct waarom. Schilderachtige kwelvijvers, watervalletjes en smalle beekjes midden in het bos zorgen voor een romantische aanblik. Heuvels, weilanden, meertjes, hooilanden, heide en historische boerderijen maken het plaatje compleet.

Bij FarmCamps De Boderie logeer je natuurlijk in een gezellige en stoere safaritent voor 4 of 6 personen of Barntent. Beiden zijn 50m² groot.

Nieuw: Bij FarmCamps De Boderie kun je logeren in één van de vijf compleet ingerichte 'BedStays'. Deze gezellige appartementen zijn geschikt voor vier of zes personenVia Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping De Boderie Farmcamps!


Boeken op De Boderie Farmcamps

FarmCamps verhuurt op camping De Boderie Farmcamps safaritenten (Farmcamps Safaritent max. 6 personen), lodgetenten met sanitair.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs