Vakantiepark midden op de Veluwe
Wandelen en fietsen
Diverse uitstapjes, dierenpark, musea
Groepsaccommodatie tot 12 personen
Luxe woningen Gelderse hoeve 6/8 personen
Huisdieren toegestaan
Julianatoren, Burgers Zoo
Zwembad, speeltuin

Boek camping Bospark Ede bij:

 GLAMPING STACARAVANS
 STACARAVANS
 CHALET/HUISJE/APPT
 STAANPLAATSEN

camping Bospark Ede, Gelderland

Bospark Ede ligt op de Veluwe mooi centraal in de bossen tussen de plaatsen Ede en Lunteren in. Een vakantiepark in ontwikkeling met fietsverhuur, wifi en voor een verwenmoment een Grand Café met terras. Een vakantieplek om tot rust te koment. Boek een fijn vakantiehuis en plan een paar mooie fiets- of wandeltochten in want die zijn er op de Veluwe volop.

Bospark Ede is een schitterend groen park, met voorzieningen voor het hele gezin. Zo is er een Grand Café en een gezellige bar. Bij het verwarmde buitenzwembad is een grote ligweide waar je lekker kan zonnen en een boekje kunt lezen. Daarnaast zijn er verschillende sport- en speelvelden, en is er een speeltuin en een multifunctionele sportbaan. Mogelijkheden genoeg dus op Bospark Ede!

Een heerlijke vakantie in Gelderland
De omgeving van Bosperk Ede kenmerkt zich door rust en natuur, maar dit kan ook afgewisseld worden met het bezoeken van mooie en gezellige dorpen en stadjes. De wandelaars en fietsers kunnen de plaatsen Ede, Harskamp, Veenendaal en Otterlo bezoeken en de fietstocht ernaartoe zal dan vaak dwars door de natuur gaan. Bospark Ede is een echt familiepark met activiteiten en voorzieningen voor jong en oud. De schitterende natuur zal je verrassen: bossen, zandverstuivingen en heide.

Naast de adembenemende natuur is er ook in de regio van Bospark Ede van alles te doen. Of je nu een dierenpark, museum, gezellige plaats of pretpark wilt bezoeken,tijdens uw vakantie in Bospark Ede behoort dat ook tot de mogelijkheden.
Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Bospark Ede!


Aanbieders op Bospark Ede

BestCamp verhuurt op camping Bospark Ede glamping stacaravans, stacaravans, chalets,bungalows of appartementen, staanplaatsen.
 

Deze camping kun je boeken bij

...
 

 

 

Beoordelingen camping Bospark Ede
 Beoordeling toevoegen

Gemiddelde beoordeling

 • TOTAALSCORE
  8.0
 • Algemeen
  8.0
 • Personeel
  8.0
 • Sanitair
  8.0
 • Activiteiten
  8.0
 • Deze camping is beoordeeld op verschillende punten, en de totaalscore is berekend uit het gewogen gemiddelde van de gegeven punten. De algemene score is hierbij 3x meegeteld, en de overige scores 1x.
   john - naseizoen 2014, met vrienden
  10-10-2014
   john
 • Algemeen
  8
 • Personeel
  8
 • Sanitair
  8
 • Activiteiten
  8
 • Een prachtig park in de bossen. Met onze fietsclub 55 plussers een lang weekend in een prachtige bungalow waar niets ontbrak. Heerlijk gewandeld, gefietst en genoten van de Veluwe.