Glampen op de boerderij
Verschillende boerderijdieren
Bosrijke omgeving
Wandelroutes en fietsroutes
Speelschuur, Boerengolf, Sauna, Hottub
Je eigen groenten oogsten
Honden toegestaan
Zutphen bezoeken, shoppen

Boek BoerenBed 't Boshuis bij:

 LODGETENTEN (BADK.)
 CHALET/HUISJE/APPT

Camping BoerenBed 't Boshuis, Gelderland

Bij 't Boshuis in Gelderland zit je goed voor een rustgevende glampingvakantie middenin een bosrijke omgeving. Boerengolf spelen, fietsen, wandelen met dieren of een lekkere pizza maken in de traditionele pizzaoven: bij ‘t Boshuis kan het allemaal! Deze boerderij is gelegen op slechts 7km van hanzestad Zutphen, hier kun je uiteraard uitgebreid shoppen maar er worden ook wandelingen georganiseerd langs de historische gebouwen of tochtjes met een fluisterboot.

Tijdens deze vakantie op de boerderij kom je niets tekort
Boerderij ‘t Boshuis is een kleinschalig fruitteelt bedrijf in Vierakker (gemeente Bronckhorst) en is eigendom van de Familie Rietman (Hank en Hermien met hun zoon Paul). De Boerderij ‘t Boshuis is rond 1650 opgericht, oorspronkelijk als dorsschuur voor het kasteel Hackfort. Achter de boerderij vind je een halve hectare grond vol met allerlei soorten groenten en fruit. Daar mogen gasten zelf hun eigen groentes plukken, mits dit uiteraard volgroeid is.

Bij het ‘t Boshuis geniet je vanuit een comfortabele tent van rust en ruimte. Ook kun je na een lange boswandeling in het groen genieten van een welverdiend saunabezoek(!) óp de boerderij. Of speel met de boerderijdieren! Er lopen ezels, geitjes, kippen en een haan. Kinderen kunnen in de ochtend zelf eieren rapen, helpen om de dieren te voeren (uiteraard in overleg), of tegen kleine vergoeding een wandeling maken met een ezel.

‘t Boshuis ligt uitermate gunstig voor het maken van wandelingen.
Gelegen aan de bosrand ben je voor het maken van een boswandeling dichtbij huis. Je kunt ook de wandelroute Hackfort (12 of 15 km) volgen langs Kasteel Hackfort, waar op zaterdag, mits voldoende water, de watermolen draait, met mooie korenvelden. Ook kan men hier de de Ockhorstroute lopen, afstand 8 km. Deze route is door Landschapsbeheer Gelderland en de Postcodeloterij uitgeroepen tot het mooiste ommetje van Gelderland. Deze routes en andere routes zijn bij ‘t Boshuis te verkrijgen. Ook een bezoek aan het wereldberoemde sterrenrestaurant Librije is zeker de moeite waard. Of bezoek in Zutphen op donderdagmorgen en zaterdag de gehele dag de biologische weekmarkt.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping BoerenBed 't Boshuis!


Aanbieders op BoerenBed 't Boshuis

BoerenBed verhuurt op camping BoerenBed 't Boshuis lodgetenten met sanitair, chalets,bungalows of appartementen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs