Boerderijcamping met koeien
Kalfjes voeren
Zelf op pad met de trekker
Boeren Badhuus
75 m

Boek camping BoerenBed Hoeve Meskenwier bij:

 SAFARITENTEN
 LODGETENTEN (BADK.)

camping BoerenBed Hoeve Meskenwier, Friesland

Deze 200 jaar oude boerderij is hét toonbeeld van de Friese kop-hals-romp boerderij en ligt op een terp aan het riviertje Boarn. Je kan hier naar hartenlust vissen, zwemmen en kanovaren. De eigenaren hebben speciaal voor de gasten en eigen haventje aangelegd. Neem je je eigen boot mee of heb je er één gehuurd dan kun je die op nog geen 75 meter van de tent aanmeren en zo met alle gemak genieten van zowel het Friese water als platteland. Prachtige vaartochten over het Sneekermeer of langs pittoreske dorpjes als Akkrum en Grou zijn een absolute aanrader.

Op deze boerderij worden zo’n 50 kalfjes grootgebracht. Leuk voor de kinderen (en ouders) is het geven van de fles aan de kleinste kalfjes of het verzorgen van de pony's en de vele konijntjes die bij ons op de boerderij wonen.

De boerderij ligt vlakbij Nationaal park De Alde Feanen en natuurgebied De Deelen. Een unieke manier om dit natuurschoon te ontdekken is met onze trekker en kar. Met papa achter het stuur ontdek je de mooiste plekjes van Friesland in boerenstijl. Je kunt het gebied ook verkennen op de fiets. Er is een mooie fietsroute die van pontje naar pontje Friesland doorkruist.

Het Betere BoerenBadHuus is een ervaring die je ooit eens moet meemaken. Terwijl je heerlijk privé uitkijkt over de weilanden (of sterrenhemel) ontspannen genieten van een saunagang, een Warm Bad of koude en warme stortdouches.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping BoerenBed Hoeve Meskenwier!


Aanbieders op BoerenBed Hoeve Meskenwier

BoerenBed verhuurt op camping BoerenBed Hoeve Meskenwier safaritenten, lodgetenten met sanitair.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs