Boerderijcamping in Beieren
Bezoek het Fichtelgebergte
Biologische landbouw
Paarden, pony, schapen, kippen
Honden welkom
Zwemvijver 90cm. diep
Kanovaren op de Eger
Wandelen en fietsen

Boek camping BoerenBed Dengler Hof bij:

 LODGETENTEN (BADK.)

camping BoerenBed Dengler Hof, Beieren

Een boerderijvakantie omgeven door bossen van het Fichtelgebergte in de regio Beieren. Een populair vakantiegebied niet ver van de plaats Bayreuth. De onlangs gerestaureerde boerderij bedrijft biologische landbouw. Wat is er nu leuker om een handje te mogen helpen en te leren. Behalve paarden en pony's zijn er nog meer dieren op deze gastvrije glampingcamping, namelijk kippen, schapen, katten en honden. Honden zijn daarom ook van harte welkom (even doorgeven bij boeken).

De safaritenten van BoerenBed staan op een mooi weiland niet ver van de zwemvijver voor de kinderen met een diepte van 90 centimeter. Voor de actieve gasten is een kanotocht op de rivier de Eger zeker een aanrader. De rivier ligt slechts 200 meter verwijderd van Arche Hof.

Het Fichtelgebergte en natuurgebied Egertal zijn prachtige gebieden waar je fijne wandelingen, fietstochten of mountainbike-tochten kunt maken.
Op nog geen 20 minuten van deze campingboerderij ligt Wunsiedel Luisenburg met giga grote rotblokken en grotten, een waar labyrint, het oudste openluchtmuseum van Europa en hier vinden de beroemde Luisenburg-Festspiele plaats. Op 40 minuten afstand vind je Ochsenkopf met een klimpark en zomerrodelbaan waar je uren plezier kunt hebben met het hele gezin! Het Porselein Museum in Hohenberg en de wekelijkste markt in Selb zijn ook op steenworp afstand van Arche Hof. Wie in de stemming is voor koffie en cake, is van harte welkom in het op 400 meter gelegen café.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping BoerenBed Dengler Hof!


Aanbieders op BoerenBed Dengler Hof

BoerenBed verhuurt op camping BoerenBed Dengler Hof lodgetenten met sanitair.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs
 

 

 

Beoordelingen camping BoerenBed Dengler Hof
 Beoordeling toevoegen

Gemiddelde beoordeling

 • TOTAALSCORE
  9.1
 • Algemeen
  8.0
 • Personeel
  8.0
 • Sanitair
  8.0
 • Kinderen
  8.0
 • Activiteiten
  8.0
 • Zwembad
  5.0
 • Deze camping is beoordeeld op verschillende punten, en de totaalscore is berekend uit het gewogen gemiddelde van de gegeven punten. De algemene score is hierbij 3x meegeteld, en de overige scores 1x.