Familiecamping aan het water
Aanlegsteiger en boothelling
Visgelegenheid
Zwemvijver/meer
Betaalde Wi-Fi
direct

Boek camping Blaauw bij:

 SAFARITENTEN

camping Blaauw, Friesland

Camping Blaauw ligt op het Landgoed Eysinga State bij Sint Nicolaasga in de gemeente De Fryske Marren (De Friese Meren). Hou je van rust, ruimte en natuur? Dan ben je hier op je plek. De camping met uitstekende voorzieningen ligt prachtig temidden van de natuur en tussen het water, de weidevelden en het bos. De camping ligt in een waterrijke omgeving en is populair bij wandelaars, fietsers, vissers en watersporters.

Voor kinderen zijn er op het landgoed diverse faciliteiten. Er is een jeugdhonk, een mooie zwemvijver een dierenweide en een speeltuin met air trampoline. In het hoogseizoen worden er verschillende activiteiten georganiseerd door het animatieteam.

Met faciliteiten, zoals een haven, kanosteiger en een boothelling, is deze camping bij de Friese meren uitermate geschikt voor watersporters. Als je gaat kamperen aan het water in Friesland vaar je vanaf de camping zo naar de Friese meren.

Je loopt direct vanaf de camping het wandelbos in. Fietsen kan ook uitstekend in de omgeving. Fietsen zijn ook te huur bij de receptie.
Op het Landgoed Eysinga State vind je een brasserie waar je terecht kunt voor een hapje, een bakje koffie of een lekker biertje op het terras.

Het plaatsje Sint Nicolaasga ligt op 2,5 km. Hier vind je verschillende winkels zoals een grote supermarkt. Op 6 km van het landgoed ligt Joure. Dit is de grootste plaats in de omgeving met een ruim aanbod van winkels en restaurants. Bekende plaatsen zoals Lemmer, Sneek, Heereveen en kameleondorp Terherne liggen allemaal binnen 20 autominuten van de camping.

In en rond de camping zijn allerlei (sportieve) activiteiten te ondernemen voor jong en oud. Varen naar de Friese meren, genieten van een prachtige fiets- of wandelroute, zwemmen of een dagje wellness.

Naast Camping Blaauw ligt BurgGolf. Dit is een prachtige golfbaan in een mooie omgeving, waar je in alle rust een balletje kunt slaan. Ook als beginner zonder GVB (golfvaardigheidsbewijs) kun je hier terecht. Ook kun je een clinic volgen, waarmee je de basisprincipes onder de knie krijgen of kunt werken aan uw techniek. Na alle inspanning kun je een hapje eten in het aanwezige restaurant.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Blaauw!


Aanbieders op Blaauw

Vodatent verhuurt op camping Blaauw safaritenten.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs