Ardoer Rheezerwold

8.5
Klein
<b>Ardoer</b> Bij Ardoer vind je voor elk wat wils! Je komt voor de rust, ...
Kindvriendelijke gezinscamping
Binnen- en buitenzwembad
Overdekt horecaplein
Schoolvakanties recreatieteam
Fietsen en wandelen
Nieuw 2015 De Sona, interactief spelen

Boeken op camping Ardoer Rheezerwold? Kies hier verblijf en organisatie:


Camping Ardoer Rheezerwold

Over camping Ardoer Rheezerwold, Overijssel

Vakantiepark Rheezerwold bezorgt jou en je gezin een onvergetelijke vakantie in Overijssel, met comfortkampeerplaatsen voorzien van alle gemakken, moderne toiletvoorzieningen, verhuur van luxe stacaravans, trekkershutten of een sportieve kampeerbungalow, een prachtig overdekt zwembad met sauna, een heerlijk buitenbad, gezellige horeca, veel sport- en spelgelegenheid en een gevarieerd recreatieprogramma.

Heerlijk zwemmen en spelen buiten of overdekt
’t Rheezerwold heeft een sfeervol overdekt, verwarmd zwembad, waar je jezelf heerlijk met het hele gezin kunt vermaken. Op de warme dagen geeft het centraal gelegen buiten zwembad perfecte verkoeling. Deze wordt verwarmd door middel van een reeks zonnecollectoren. Op het terras rond het zwembad staan comfortabele ligstoelen waarop je heerlijk kunt wegdoezelen in de zomerzon. Voor schaduw in de misschien wel felle zon kun je onder de parasols terecht.

Een tropisch aangelegd centrum
Uniek is de compleet overdekte PLAZA bij de horeca. Je zit altijd droog en aangenaam binnen terwijl je de indruk hebt heerlijk buiten te zitten in een zuid Europese sfeer met olijfbomen en palmen. Veel activiteiten zoals de "knutselclub", het theater met Otto, Izzi, Elle en Wollie of playbackshows vinden hier plaats. De wetenschap dat je in de vakantieperiodes altijd kunt terugvallen op het restaurant is goed om te weten. Op de kleine, maar zorgvuldig samengestelde menukaart vind je zeker iets van jouw smaak.

Vervelen doe je niet snel op Rheezerwold
Op camping 't Rheezerwold wordt er alles aan gedaan om jou en je kinderen een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Er wordt een leuk, gevarieerd programma aangeboden waarin iedereen zich kan vinden. Vanaf de paasvakantie tot en met begin september en de herfstvakantie is er in elk weekend en elke schoolvakantie een recreatieteam aanwezig. Zo zijn er in de ochtend de knutseluurtjes en in de middag staan sport en spel waaraan het hele gezin kan deelnemen centraal. Natuurlijk is het drukbezochte schatertheater de spectaculaire afsluiting voor de jongste leden van het gezin. De avonden worden gevuld met activiteiten voor de oudere jeugd en de volwassen gasten van het park.

Deze vakantieregio bij uitstek, kenmerkt zich door de rivier de Vecht, die vanuit Duitsland de gemeente Hardenberg instroomt op zijn weg naar eindpunt Zwolle. In het dal wisselen weidse akkers met prachtige vergezichten zich af met bossen en heidevelden en het spreekt voor zich dat hier talrijke fiets- en wandelroutes zijn uitgezet. In de nabije omtrek zijn pretparken, kastelen, musea en een dierentuin aanwezig en tal van andere uitstapjes mogelijk. Een "dagje Duitsland" maakt het vakantiegevoel helemaal compleet. Uit bovenstaande informatie kun je opmaken dat de omgeving van camping ’t Rheezerwold zeer geschikt is voor zowel gezinsvakanties, als voor vakanties van jonge en/of actieve senioren.
Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Ardoer Rheezerwold!


Boeken op Ardoer Rheezerwold

De volgende accommodaties worden aangeboden op camping Ardoer Rheezerwold:
Stacaravans worden hier verhuurd door Ardoer (stacaravan B 4 pers.). Verder verhuurt Ardoer op deze camping chalets 4,5 pers., kampeerbungalow 6 pers., trekkershut 4 pers. Staanplaatsen voor eigen tent of caravan worden aangeboden door Ardoer.
 

Bekijk prijs bij:

...
Bekijk Prijs