Ardoer Holterberg

8.2
Middel
<b>Ardoer</b> Bij Ardoer vind je voor elk wat wils! Je komt voor de rust, ...
Kindvriendelijke camping
Wandel- en fietsroutes
Zwembad met kleuterbad
Meerdere speeltuintjes
Sallandse Heuvelrug

Boeken op camping Ardoer Holterberg? Kies hier verblijf en organisatie:

 STACARAVANS
 CHALET/HUISJE/APPT
 STAANPLAATSEN

Camping Ardoer Holterberg

Over camping Ardoer Holterberg, Overijssel

De perfecte ligging tegen de zuidhelling van de Holterberg, zorgt ervoor dat vakantiepark De Holterberg veel mogelijkheden voor wandelaars, fietsers en ATB-ers aanbiedt. Voor jonge gezinnen met kinderen is er op de grens van Salland en Twente van alles te beleven, maar je kunt natuurlijk ook lekker op de camping blijven om je te vermaken of om lekker niks te doen.

Het zwembad is verdeeld in 3 bassins, een groot bad (15 x 7m) met stroomversnelling, een kleuterbad met waterpaddenstoel en een peuterbadje met fonteintje. Rondom het zwembad staan voldoende zitjes en ligbedden om lekker in de zon te genieten, Het zwembad wordt verwarmd door zonne-energie en als de zon iets minder is, springt de kachel bij om de temperatuur op minimaal 24 graden te houden.

Het Bergje is de naam van het restaurant op deze glampingcamping. Hier kun je terecht voor een kop koffie, snack, lunch of diner. Vanaf het terras op het zuiden heb je een mooi uitzicht op het zwembad en de (overdekte) speeltuin. Ook afhalen van frites en snacks is mogelijk aan de bar. Het Bergje is geopend vanaf Pasen tot half september.

Holten is een gezellig dorp met leuke terrassen, restaurants, winkels en er worden diverse leuke activiteiten georganiseerd. De camping ligt op anderhalve kilometer van het centrum, dus dit is op de fiets zelfs goed te doen.
Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Ardoer Holterberg!


Boeken op Ardoer Holterberg

Op camping Ardoer Holterberg staan meerdere kampeerorganisaties.
Country Camp verhuurt hier luxe ingerichte bungalowtenten. Stacaravans worden hier verhuurd door Ardoer (stacaravan 6 pers.). Procamp4all heeft hier comfortabele safaritenten staan. Glamping is het nieuwe kamperen!
Verder verhuurt Ardoer op deze camping trekkershut. Staanplaatsen voor eigen tent of caravan worden aangeboden door Ardoer.