Agricampeggio Madonna Di Pogi

9.5
12 pl.
direct
Boerderijcamping op groot landgoed
Vissen aan het meer
Meer met ligweide
Biologische groentetuin
Florence, Siena, Arrezzo
Verkoop Wijn, Olie, Biologische producten
Wandeltochten/fietstochten
Ecologische materialen

Boeken op camping Agricampeggio Madonna Di Pogi? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT

Camping Agricampeggio Madonna Di Pogi

Over camping Agricampeggio Madonna Di Pogi, Toscane en Elba

Ben je op zoek naar een minicamping met fijne accommodaties in Toscane, Italië? Toscane beleven midden in de natuur dat kan op de boerderijcamping Madonna di Pogi. Deze Agricultuur-minicamping is omgeven door het typsiche Toscaanse landschap en ligt direct aan een mooi meer met ligweide op korte afstand van Bucine. De gunstige ligging ten opzichte van de mooie kunststeden Siena, Arezzo, de Chianti-streek en Florence maakt het verblijf op deze groene klein camping nog aantrekkelijker.

Rust, ruimte en volop natuur
Dit is een camping omgeven door een 120.000 m² groot landgoed, bestaande uit bossen, fruitbomen en weilanden. Op dit grote landgoed staan slechts een beperkt aantal accommodaties (13) omdat rust en ruimte hoog in het vaandel van de eigenaars staan. De groene camping in het Ambradal is vernoemd naar het kleine gehucht uit de 13e eeuw met de gelijknamige kerk, ooit gebouwd ter herdending aan een toen heersende Pestepidemie. Voor het ultieme relaxmoment vind je op het landgoed een mooi zwembad met terras.

Privacy en Italiaanse gastvrijheid
De campingeigenaars streven ernaar hun gasten te laten zien wat Toscane te bieden heeft. Rust, ruimte en mooie vakantiehuisjes geheel uit ecologisch materiaal gemaakt en gebouwd (houten stacaravans max. 2,3 en 4 personen ). De chalets staan allemaal vrij in de bossen met totale privacy, met respect voor de omliggende natuur en landschap. Er wordt gebruik gemaakt van energie besparende voorzieningen. Afvalwater wordt gebruikt voor de boomkwekerij en biologische moestuin. De kippen die op deze gastvrije agricultuur rondlopen krijgen alleen maar biologisch voedsel.

Vanaf de camping kun je natuurlijk de mooie steden Florence, Arezzo en Siena bezoeken maar ook mooie wandelingen of mountainbike-tochten maken.

AGRICAMPEGGIO MADONNA DI POGI
Loc. Madonna di Pogi, n. 52
52021 Bucine (Ar)
Tel.: 0039 3404902643


Email: madonnadipogi@gmail.comVia Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Agricampeggio Madonna Di Pogi!


Boeken op Agricampeggio Madonna Di Pogi


 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs