Kleinste kindvriendelijke glampingcamping in Overijssel
Overdekt en buitenbad
Hele seizoen animatie
Kanovaren op het strandmeertje
Fietsen en wandelen
Diverse attractieparken in de buurt
Safaritenten huren
Gezellig restaurant
direct

Boek camping 't Veld bij:

 SAFARITENTEN
 STAANPLAATSEN
 met PRIVÉ SANITAIR
 STAANPLAATSEN

camping 't Veld, Overijssel

Een glamping camping in Overijssel? Wil jij een fijne familiecamping in Nederland boeken. Wat dacht je van deze kleinste vijfsterren camping in Nederland. Camping 't Veld heet alle gezinnen van harte welkom op haar mooi verzorgde camping. Dat belooft wat! 't Veld is fraai gelegen in het brinkdorp Rheeze gemeente Hardenberg. In de directe omgeving vind je bos, heidevelden en zandverstuivingen en van die mooie natuur kun je ook genieten als je op de fiets stapt en gebruik maakt van het fietsknooppuntennetwerk.

Kindvriendelijke camping in Overijssel?
Autovrij, diverse speeltoestellen, een fijn animatieteam en dat kun je allemaal beleven vanaf je safaritent of kampeerplaats. Verder zijn de sanitaire voorzieningen lekker verwarmd. 's Morgens zin in een warm broodje? Geen probleem op deze camping. Het zwembad is multifunctioneel, bij slecht weer gaat het dak erover en bij zonnig weer gaat het "dak eraf". Verder is er een 50 meter lange glijbaan. En voor de jongste bezoekers zijn er twee kinderbaden waarin diverse leuke speelattributen staan. Het kleine strandmeertje is leuk voor vissers en bezitters van een kano of bootje. Je mag in het strandmeer niet zwemmen.

Honger en relaxen?
Het restaurant op camping 't Veld heeft een uitgebreide kaart. Je kunt er ook een maaltijd afhalen, zodat je lekker bij je accommodatie kunt blijven zitten. Heb je zin om te dineren en lekker lang na te tafelen? Het restaurant grenst aan de indoorspeeltuin van de camping, zodat de kinderen lekker kunnen spelen en jij een oogje in het zeil houdt. Bij minder weer is de indoorspeeltuin de leukste plek op de camping...

Alsof Camping ’t Veld nog niet kindvriendelijk genoeg is. In de buurt van deze leuke camping in Overijssel is erg veel te beleven. Op een 30 minuutjes rijden van de camping vind je bijvoorbeeld het Cowboy & Indianen Speelreservaat, waar je spannende avonturen uit het Wilde Westen kunt beleven.

Avonturenpark Hellendoorn is ligt op iets langer dan een halfuur rijden van de camping vandaan en Attractiepark Slagharen ligt praktisch op de hoek. Kinderen kunnen kennis maken met groen in de natuur in Speeltuin de Kleine Tuinman of Vogelpark “De Lorkeershoeve”. Tijdens een typisch regenachtige kampeervakantie kun je je heil zoeken bij Happy Fun Beach. Hier zijn altijd zomerse activiteiten te vinden.Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping 't Veld!


Aanbieders op 't Veld

Vodatent heeft hier comfortabele safaritenten staan. Glamping is het nieuwe kamperen!
Staanplaatsen voor eigen tent of caravan worden aangeboden door ANWB Camping.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs
Bekijk Prijs