Vakantie in de natuur? Kies voor een camping van Huttopia

 9 Juni 2022   Virginie

Camping Huttopia Lac de l


Met 47 campings in Frankrijk en 2 campings in Nederland is Huttopia een van de grootste aanbieders van campings, met name in Frankrijk, die midden in de natuur liggen. Wanneer je kiest voor Huttopia dan kies je zeker voor een bijzondere plek met volop natuur en ruimte. De campings hanteren geen sterren, maar blaadjes. Hoe meer groene blaadjes des te meer natuur en ruimte.

De Huttopia campings hebben allemaal een leuk activiteitenprogramma in de zomer, vaak gratis of met een kleine bijdrage. De Huttopia Villages hebben, in het voorjaar elk weekend en in de zomer elke dag, leuke activiteiten en deze zijn gratis. Andere voordelen van een Village zijn dat de accommodaties ruime terrassen hebben, dat lakens en handdoeken inbegrepen zijn en het terrein vaak autovrij is. Ontdek spelenderwijs de natuur en je zult zien dat de kinderen genieten van dit grote avontuur.

Ben je met ondernemende kinderen onderweg, dan is een vakantie met Huttopia al snel de ideale keuze. Behalve kamperen met eigen tent kun je ook comfortabel en stijlvol kamperen in ingerichte glamptenten, chalets, stacaravans en roulottes. Deze vakantiewoningen zijn ingericht met of zonder eigen sanitair, aan jouw de keuze. Je komt aan op je locatie en je accommodatie is zo ingericht dat je vakantie meteen kan beginnen.

Droom jij ook van een weekje ontspannen in complete vrijheid? Als vakantie vieren en volop genieten van de natuur en ruimte op jouw verlanglijstje staat zit je hier goed. Stop met dromen en boek deze zomer een vakantie bij Huttopia. Je hebt de keuze uit de mooiste regio’s in Frankrijk en campings in het mooie Limburgs heuvellandschap of aan de Vecht in Overijssel.
Top5 campings en Villages van Huttopia:

Camping Huttopia Village Senonches

Op nog geen 600 kilometer vanaf Utrecht ligt Huttopia Senonches. Een Village van Huttopia in een prachtige bosrijke omgeving rond het meer van Badouleau. Bij minder weer kun je ’s morgens baantjes zwemmen in het overdekte zwembad en de kleintjes kunnen spelen en spetteren in het peuterbad. Je kunt hier ook met twee relaxen in de Bosspa. Het restaurant op dit vakantiedomein heeft heerlijke huisgemaakte pizza’s, geniet volop van de ondergaande zon op het gezellige terras van het Café/Restaurant.

Huttopia Senonches


Camping Huttopia Village Lanmary

De Perigord Vert, dit is dé Dordogne op haar best. Een klein vakantieparadijsje in een groen bos, dat is Huttopia Village Lanmary. Je logeert hier in het statsbos van Lanmary en bij het zonnige Franse klimaat zijn de voorzieningen zoals de twee buitenzwembaden en de Bos Spa natuurlijk magisch. Vervelen is hier trouwens geen optie, er worden regelmatig leuke thema-avonden en sportieve activiteiten georganiseerd. Gezinnen met kinderen hebben hier de vakantie van hun leven.

Camping Huttopia Village Lanmary


Camping Huttopia Village Dieulefit

Wil jij een keer boomklimmen in de Ardèche? Huttopia Village Dieulefit in de Franse Alpen heeft alles in huis voor een fantastische gezinsvakantie. Rust, ruimte, natuur en veel leuke activiteiten. Verder kun je afkoelen in een van de twee zwembaden. Voor een relaxmoment volg je een van de yogasessies of bespreek je de Bosspa.

Camping Huttopia Village Dieulefit


Camping Huttopia Lac de l'Uby

De Gers is landelijk, groen en is een zonnige regio in het zuidwesten van Frankrijk. In deze mooie omgeving vind je Huttopia Lac de l’Uby. Een leuke groene camping met uitzicht op het meer van L'Uby. Je kunt ’s morgen kiezen uit een dagje strand of kanovaren op het meer, of een duik in het zwembad. Vind je het leuk om eens een andere Franse regio te ontdekken dan is dit wel een aanrader. De Gascognestreek ( een wijngebied in de Gers) heeft leuke middeleeuwse dorpjes, mooie meren en uitgestrekte landschappen.

Camping Huttopia Lac de l


Camping Huttopia de Meinweg


Vakantie vieren in eigen land, dan is Limburg een bijzondere vakantieplek. Huttopia de Meinweg ligt tegen de Duitse grens in het Nationaal Park de Meinweg, dus vergeet je wandelschoenen niet. Je logeert in een compleet ingerichte Trapper Tent met badkamer of wordt het een Pipowagen? En bij minder weer kun je baantjes trekken in het overdekt zwembad. In de zomer worden er leuke thema-avonden georganiseerd en voor de kinderen zijn er overdag leuke en sportieve activiteiten.

Camping Huttopia de Meinweg

Anderen lazen ook onze blogs over  glampingaccommodatieluxetentHuttopiacharmecampinganimatieArdechecampingketenDordogneLimburgmidi pyrenees