Huttopia Village Lanmary

<b>Huttopia</b> Huttopia campings, campings om op te kamperen. Natuurcamping...

Boeken op camping Huttopia Village Lanmary? Kies hier verblijf en organisatie:

 SAFARITENTEN
 LODGETENTEN (BADK.)

Over camping Huttopia Village Lanmary, Dordogne

Een groene camping in de Dordogne, dat is Huttopia Lanmary (3 sterren) zeker wel. Geniet hier van de rust, ruimte en omliggende natuur in het centrum van de Dordogne. Op de camping vind je ruime kampeerplaatsen en mooie ingerichte tenten voor de verhuur. Ook zijn er diverse voorzieningen zoals een zwembad en er worden heerlijke piza's bereid in de houtgestookte piza-oven.

Gelegen middenin het bos. Op ca. 5 km in Sarliac sur l'Isle zijn een aantal winkeltjes te vinden waaronder een kleine supermarkt. De dichtsbijzijnde grote stad is Périgueux en deze is gelegen op ca. 15 km.

Voorzieningen:
Receptie, terras met ligstoelen, pizza-grill, broodjesservice (tegen betaling), bibliotheek, verwarmd zwembad met kinderbad, speeltuin, kinderclub, activiteitenprogramma in de natuur, tafeltennis, volleybal, jeu-de-boule.

In het hart van de Dordogne, in de Périgord blanc, ligt de gemeente Antonne-et-Trigonant die ten zuiden en oosten wordt begrensd door de Isle, de grootste zijrivier van de Dordogne, en in het noorden door het gemeentelijke bos van Lanmary.Op 8km van Antonne ligt Périgueux, een stad van kunst en geschiedenis die je met het gezin kunt ontdekken.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Huttopia Village Lanmary!


Boeken op Huttopia Village Lanmary

TUI verhuurt op camping Huttopia Village Lanmary safaritenten, lodgetenten met sanitair.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs