Groene camping op de grens met Duitsland
De maasvlakte op korte afstand
Overdekt zwembad
Buitenbad
Gezellig restaurant met terras en speeltuin
Wifi in de ontmoetingsruimte
Winkelstad Roermond op 15 minuten van de camping
Roermond, Thorn, Maastricht

Boek camping Huttopia de Meinweg bij:

 SAFARITENTEN
 LODGETENTEN (BADK.)
 CHALET/HUISJE/APPT

camping Huttopia de Meinweg, Limburg

Op de grens met Duitsland en grenzend aan het Nationaal Park de Meinweg in Limburg ligt het nieuwe vakantiepark Huttopia de Meinweg. Met mooie glampingaccomodaties biedt deze groene camping alles voor een fijne vakantie met het hele gezin. Of je nu slaapt in de Cahutte die compleet is ingericht met badkamer, woonkamer en een leuk terras of in een back to basic Canadienne Tent, je vakantie is sowieso al geslaagd vanwege de locatie op korte afstand van de Maasplassen, natuurparken en Roermond. Verder heeft het park goede voorzieningen zoals een overdekt zwembad, een buitenbad, restaurant met terras en een leuk vismeer.

De vakantiedagen zijn hier al snel gevuld
Goedemorgen Limburg, na een nacht onder de dennenbomen in het hart van een prachtig natuurpark is het tijd om iets te plannen. Wordt het een dag lui bij het zwembad of toch maar de wandelschoenen aan. Ook kun je natuurlijk wat verderop een dagje naar het strand bij de Maasplassen. Liever op de camping blijven dan kunnen de kinderen afspreken met hun vrienden in de speeltuin of spelen en spetteren in het peuterbad. En kom je thuis na een dag buiten, dan kun je even bijkomen met een heerlijke maaltijd in het restaurant waarna je kunt genieten van een van de thema-avonden die Huttopia in het hoogseizoen organiseert. Kortom vervelen op camping Huttopia de Meinweg is geen optie.

En is er ook wat te beleven in de omgeving van de Meinweg
Je logeert hier in een glooiend landschap en op korte afstand van de Duitse grens. Het landschap is heel divers met diverse leuke meren, waterlopen, moerassen en heidevelden. Een fijne plek om te fietsen of te wandelen. Ook kun je Vestingstad Roermond bezoeken met de vele leuke winkeltjes, restaurants en een leuk historisch centrum. Wat verder weg liggen de tuinen van Kasteel Arcen en een leuke schattenjacht voor de jongste bezoekers.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Huttopia de Meinweg!


Aanbieders op Huttopia de Meinweg

Huttopia verhuurt op camping Huttopia de Meinweg safaritenten, lodgetenten met sanitair, chalets,bungalows of appartementen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs