Kleinschalige camping en B&B
Verhuur caravan en Belltent
Verhuur gastenkamers
Kampeerplaatsen tent, caravan, camper
Table d'Hôtes
Fietsen, wandelen, mountainbiken
Zwemmeertjes in de omgeving
Épinal, Vittel, Nancy

Boek camping Tussen de Bronnen bij:

 CHALET/HUISJE/APPT
 STAANPLAATSEN

camping Tussen de Bronnen, Lorraine (Lotharingen)

In de Vogezen, op de grens met de Bourgogne, ligt ten zuiden van de plaats Epinal een klein paradijsje: 'Entre Les Sources' oftewel 'Tussen de Bronnen'. Deze rustieke kleinschalige boerderijcamping en Bed & Breakfast in de Grand-Est biedt alles wat je verwacht voor een fijne vakantie in Frankrijk; gezelligheid, gastvrijheid en lekker eten. Nog meer wensen? Michel en Miranda, de Nederlandse eigenaren, hebben in hun 19e-eeuwse boerderij 5 mooie gastenkamers ingericht. Allemaal luxe en comfortabel met fijne bedden en een eigen badkamer. Verder hebben zij een minicamping met 6 ruime kampeerplaatsen, verhuur van een caravan (2 pers) en een ruime Belltent (2 pers) met buitenkeuken. Als kampeergast maak je gebruik van het sanitair op de camping. En dat alles ligt in een groen glooiend landschap met bossen, meertjes en waterbronnen.

Rust en ruimte in een prachtige groene omgeving
Je viert vakantie in een mooi heuvellandschap, een feest voor wandelaars en fietsliefhebbers. Op dit vakantiedomein kun je je fietsen veilig stallen en er is zelfs een plek waar je je mountainbike kunt afspoelen. 's Morgens wakker worden met uitzicht op de velden en het mooie heuvellandschap van de Vogezen is een fijn begin van de dag. Het kampeerterrein is autovrij, je kunt de auto parkeren op het parkeerterrein aan de voorkant van de boerderij. Er is wifi bij het overdekte terras waar je ook terecht kunt voor een hapje en een drankje. In het hoogseizoen komt de bakker dagelijks langs met vers brood. Ook wordt er een uitgebreid ontbijt (tegen betaling) aangeboden met heerlijk zelf gemaakt brood, heerlijk beleg en een vers eitje. Na een actieve dag heb je vast trek, dat komt dan goed uit want op enkele avonden per week wordt er een 3-gangendiner (table d'hôte) aangeboden voor alle gasten van het domein. Dat is samen genieten van lokale en eigen producten uit de biologische moestuin.

Vakantie vieren op korte afstand van Nederland
De Vogezen is een prachtig heuvellandschap waar volop gewandeld en gefietst kan worden. Op 8 kilometer van de camping ligt een bosmeertje waar gezwommen kan worden. En wat verder weg ligt het Lac du Bouzey waar je ook kunt zwemmen en zelfs waterfietsen. Vanaf de camping kun je zowel lange als kortere wandelingen maken, dus vergeet je wandelschoenen niet in te pakken. En fietsliefhebbers: je kunt vanaf de camping diverse mountainbikeroutes volgen. Verder kun je in deze mooie regio diverse mooie plaatsjes bezoeken. Épinal, de hoofdstad van de Vogezen, ligt 30 kilometer van Tussen de Bronnen af en ligt aan de Moezel. Breng een bezoek aan de burcht van Épinal en geniet van het prachtige uitzicht over de stad en het rivierdal. Of bezoek het kuuroordplaatsje Vittel met het mooie park en voor de kinderen een leuk adventure park. Verder zijn er in de omliggende dorpjes regelmatig rommelmarktjes en marktjes met regionale producten die een fijne Franse sfeer geven aan je vakantie.

Entre Les Sources/Tussen de Bronnen

17 L’Autre Bout
88240 Grandrupt de Bains
France
Email: info@tussendebronnen.nl

Tel : +33 (0) 9 713 949 98
+31 (0) 6 414 320 35 (WhatsApp)

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Tussen de Bronnen!


Aanbieders op Tussen de Bronnen

 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs