Stobrec Split

7.9
Groot
aan zee
Mooie camping op korte afstand van zee
Rust, ruimte en natuur
Watersport

Boeken op camping Stobrec Split? Kies hier verblijf en organisatie:

Over camping Stobrec Split, Dalmatië

Viersterren camping Stobrec ligt aan de schitterende kust van Midden-Dalmatië en bevindt zich in Stobreč. enkele kilometers ten oosten van Split (binnen de stadsgrenzen). Op slechts zes kilometer afstand bevinden zich de opgravingen van Salona en vind je het beroemde Paleis van Diocletianus.

Deze camping is gelegen in een diepgroen schaduwrijk bos, vlakbij de monding van de rivier de Žrnovnica. Het oosten en zuiden van de camping grenzen aan de zee. Dankzij deze ligging staat er altijd een verfrissende wind en is de temperatuur op de camping aangenaam - zelfs op de warmste zomerdagen!

Als je op zoek bent naar rust, ontspanning en plezier is camping Stobreč-Split de juiste plaats! De heldere zee en de schitterende natuur zijn al snel onweerstaanbaar. Naast het rijke aanbod op de camping, is het gemakkelijk om diverse toeristische attracties in Dalmatië te bezoeken, ofwel door deel te nemen aan een van de door de camping georganiseerde excursies danwel door op eigen gelegenheid een tocht te maken..

Dalmatië biedt ongekende kampeermogelijkheden door een constant groeiend toeristisch aanbod, een aangenaam klimaat en schitterende natuur. Kamperen in deze streek betekent plezier en geschiedenis combineren, of het nu aan de zee is of in het binnenland. Camping Stobrec bevindt zich in het hart van het prachtige Dalmatië en wordt omgeven door inheemse bomen en planten. De camping heeft goede faciliteiten en organiseert diverse activiteiten voor zowel jong als oud.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Stobrec Split!


Boeken op Stobrec Split

Gebetsroither verhuurt op camping Stobrec Split stacaravans (stacaravan Type A 4+2 pers., Type F 6 pers.).
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs