Bekijk grote foto's
Resort aan het strand
Safaritent of tiny house huren
Op de fiets Walcheren verkennen
Binnenspeeltuin op korte afstand
Plaatsen als Goes, Middelburg en Vlissingen bezoeken

Boek Roompot Strandpark Zeeland bij:

 LODGETENTEN (BADK.)
 CHALET/HUISJE/APPT

Camping Roompot Strandpark Zeeland, Zeeland

Een vakantiewoning of safaritent huren aan het strand, op loopafstand van Vlissingen? De ultieme strandvakantie beleef je natuurlijk op Strandpark Zeeland. Op Strandpark overnacht je aan de rand van het Nollestrand. Een ideale vakantieplek in Zeeland, want vanuit je chalet of safaritent loop je zo het strand of de gezellige boulevard van Vlissingen op. Wandel deze wandelpromenade op en geniet van het uitzicht over de Westerschelde. Op loopafstand vind je ook de nodige horecagelegenheden voor een fijne maaltijd en gezellige zomeravonden met soms een avondje muziek. Dus ben je op zoek naar een levendige vakantielocatie? Kom dan naar Strandpark Zeeland!

Van een wandeling of fietstocht in de natuur tot een dagje cultuur snuiven
In de natuurrijke omgeving van het strandpark kun je fantastische fiets- en wandeltochten maken. Waai lekker uit op de brede zandstranden van Dishoek. Maak een wandeling door de duinen en maak mooie foto's van de vuurtorens en de schepen op zee. Verder zijn de plaatsen zoals Middelburg, Goes, Westkapelle en Domburg natuurlijk een bezoek waard. Met name Middelburg heeft een mooi historisch centrum, vergeet niet om bij het VVV leuke wandelingen door het centrum te vragen.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Roompot Strandpark Zeeland!


Aanbieders op Roompot Strandpark Zeeland

Roompot Vakanties verhuurt op camping Roompot Strandpark Zeeland lodgetenten met sanitair, chalets,bungalows of appartementen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs