Bekijk grote foto's
Rustig plekje in Noordoost-Brabant
Ervaar de Brabantse gastvrijheid
Slapen in luxe Barntenten eigen luxe sanitair
Boer Peter meehelpen
Hooi Hooi speelschuur
Verzorgen van de kalfjes
Kliederen in de modderkeuken
Direct naast het bos

Boek Op de Beemd Farmcamps bij:

 SAFARITENTEN
 LODGETENTEN (BADK.)

Camping Op de Beemd Farmcamps, Noord-Brabant

Wist je dat er in Brabant een mooi plaatsje ligt dat Zeeland heet? Dit kleine charmante plaatsje ligt in de buurt van het Brabantse Uden, aan de rand van de Peel. Hier woont de familie Stroeken: boer Peter en boerin Monique en hun 3 kinderen Cas, Melle en Loes. Zij leven en werken hier op hun melkveehouderij waar iedere dag 85 koeien worden gemolken en ook nog 60 kalfjes en jonge koeien wonen.

Zoek je rust en ruimte dan zal dit plekje je zeker bevallen
Geniet van de Brabantse gastvrijheid. Geen last van verkeer of lawaai van de buren want het erf ligt aan het eind van een doodlopende weg tegen een mooi bos aan. Als je aan komt rijden ervaar je de rust direct: de vogeltjes tsjilpen en de koeien staan te relaxen in de wei of in de stal.

Zo mooi is het leven op de boerderij in Zeeland (Noord-Brabant)
Boer Peter leert je graag alles over de melkveehouderij, terwijl boerin Monique met de kinderen aan de slag gaat om lekkere ijslolly's te maken van de verse melk van de koeien. Voor hen is dit fantastische plekje dagelijkse kost, maar voor de gasten zal dit zeker het walhalla van rust en ontspanning zijn.

Op deze mooie Brabantse boerderij logeer je in één van de luxe Barntenten met eigen badkamer of je slaapt in een van de safaritenten zonder eigen sanitair. Geniet van de heerllijke omgeving. Wandelen en fietsen en ga leuke plaatsen zoals Den Bosch, Uden, Eindhoven bezoeken.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Op de Beemd Farmcamps!


Aanbieders op Op de Beemd Farmcamps

FarmCamps verhuurt op camping Op de Beemd Farmcamps safaritenten, lodgetenten met sanitair.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs