Kleine natuurcamping
Kindvriendelijk, autovrij
Hoogseizoen 2x table d'hôte
Speelattributen

Boek camping Oergezellig bij:

camping Oergezellig, Limburg

Camping Oergezellig biedt aan haar gasten een groene vakantie in het zuiden van Limburg. Wil jij genieten van een kampvuurtje en volop spelende kinderen maar ook van een natuurlijke omgeving dan zit je op deze kleine camping zeker goed. Een feest om hier vakantie te vieren met kinderen tot 10 jaar. De camping is autovrij wel zo veilig met jonge kinderen. Verder heeft de camping een hele groene uitstraling met veel groen gras en bloemen en planten.

Stramproy ligt op 500 meter van deze natuurcamping
Het gezellige Limburgse dorp Stramproy ligt op fiets- en wandelafstand. De maasplassen liggen ook op korte afstand dus waterratjes komen hier echt niets te kort. Op de camping zelf kunnen de kinderen met hun nieuwe vriendjes hutten bouwen, spelen in de zandberg en en bij mooi weer volop waterpret beleven. Centraal op de camping is een groot fort met glijbaan en in de huiskamer op de camping kun je bij minder weer knutselen of spelletjes spelen. En dan 's avonds samen met de gezinnen rondom het kampvuur nakletsen.

In de vakanties kunnen de gasten een keer per week aanschuiven voor een heerlijke maaltijd, altijd weer iets anders, vers bereid met lokale producten. Natuurlijk gebeurt dat aan lange tafels, gezellig samen.

Dagje uit, wandelen en fietsen
Het gezellig kerkdorp Stramproy heeft een gezellig centrum met enkele restaurants en is omgeven door natuurgebieden. Er zijn diverse wandel- en fietsroutes (fietsknooproutes) rondom de camping. Wandel ook grenspark Kampen-Broek, een oeroud moerasgebied, vanaf de camping in. Een fantastische omgeving met een rijke biodiversiteit. Verder zijn Thorn, Roermond, Maastricht en het Belgische Maaseik en Hasselt leuk om te bezoeken. Bij de Maasplassen liggen diverse kleine strandjes waar het 's zomer heerlijk is voor waterratjes.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Oergezellig!


Aanbieders op Oergezellig

Geardropper verhuurt op camping Oergezellig basic glamping.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs