Noorderwaard FarmCamps

8.6
14 pl.
aan zee
Glamping op Texel bij boer Hans
Logeren in een van de 14 luxe Barntenten
Zon, zee en strand
Fietsen, wandelen, wadlopen

Boeken op camping Noorderwaard FarmCamps? Kies hier verblijf en organisatie:

 SAFARITENT BOEKEN
 SAFARI-LODGETENT MET DOUCHE/WC BOEKEN

Camping Noorderwaard FarmCamps

Over camping Noorderwaard FarmCamps, Waddeneilanden

Glamping op een echte glampingboerderij op Texel? Ja dat kan bij boer Hans en boerin Alphine en hun al oudere kinderen. Heerlijk rustig gelegen op het favoriete waddeneiland Texel en op loopafstand van de Waddenzee en diverse natuurgebieden.

Verder liggen de gezellige plaatsjes Den Burg en De Koog op korte afstand. Dit wordt een topvakantie, logeren op een boerenbedrijf waar bloembollen worden verbouwd. Afhankelijk van de periode het voorjaar, zomer of najaar maak je iets van dit proces van dichtbij mee. Er is natuurlijk heel veel over te vertellen van bloembollen rooien tot pellen.

Behalve tulpenbollen wordt op deze boerderij ook suikerbiet, zomertarwe en gerst verbouwd. Het Skuumkoppe is het bier waarin je de gerst weer proeft. Dit bier kunnen de ouderse dan ook proeven op de boerderij. Kortom een heerlijke glampingvakantie op Texel op een gastvrij boeren bedrijf. Je vakantie begint natuurlijk al tijdens de overtocht met de veerboot.

Op deze mooie plek op het grootste waddeneiland zul je logeren in prachtige Barntenten of de Farmtenten welke geschikt zijn voor max. 6 personen.

Texel is erg populair en je zult hier dan ook veel toeristen tegenkomen. Maar wist je dat je in het Noordoosten van het eiland nog kunt genieten van de rust en de natuur? Op FarmCamps Noorderwaard kun je deze drukte dus ontvluchten en juist toch genieten van de rust, ruimte, mooie natuur en de vergezichten. De perfecte plek dus om je vakantie op Texel te vieren, want binnen 15 minuten ben je op het strand of zoek je de drukte op in de gezellige dorpjes.

Texel heeft veel te bieden. Zo kun je eigenlijk niet vertrekken zonder een bezoek aan zeehondenopvang Ecomare. Maar ook wadlopen of het bezoeken van het Juttersmuseum zijn zeker aanraders. En vergeet de stranden niet waar je heerlijk kunt uitwaaien of bij mooi weer kunt zonnen, zwemmen en spelen. Of wat dacht je van de natuurgebieden met bijzondere vogels. Heb je zin om te winkelen, dan vind je in Den Burg veel en leuke winkels. De Koog is "the place to be" als je lekker uit eten wilt.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Noorderwaard FarmCamps!


Boeken op Noorderwaard FarmCamps

FarmCamps verhuurt op camping Noorderwaard FarmCamps safaritenten, lodgetenten met sanitair (Barntent 6 personen).
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs