Terrasvormige camping met zandstrand
Hele gezin geniet van witte stranden/blauwe zee
Watersport
Sportieve fietsers en wandelaars
Camping op het eiland Peljesac/Dalmatië
200 m

Boek Nevio bij:

 GLAMPING STACARAVANS
 STACARAVANS
 STAANPLAATSEN

Camping Nevio, Dalmatië

Camping Nevio is een rustige, groene en kleine camping. Nevio ligt aan de Dalmatische kust, vlak bij het schitterende Dubrovnik, ook wel ‘de Parel van de Adriatische Zee’.
De 4-Sterrencamping ligt bij het plaatsje Orebic, op een langgerekt schiereiland met eindeloze stranden. Er dringt bijna geen geluidje door tot deze kleine camping. En bijna vanaf elke plek is er dat schitterende uitzicht op zee! Het strand is hier een prachtig zandstrand, de regio heeft het grootste aantal zonuren van de Adriatische Zee. ‘s Avonds als de zon in zee gezakt is kun je de heerlijke dag verder voortzetten in de gezellige bar. Op de camping zelf kun je geld wisselen en op 100 m afstand is er een grote supermarkt.

In de omgeving moet je vooral het Franciscaner klooster uit 1470 op de top van de 1000 m hoge St. Elias heuvel eens gaan bezoeken. Een uniek uitzicht op de kustlijn met typisch Koratische eilandjes is gegarandeerd! Het lieflijke vissersplaatsje Orebić is ook zeker de moeite waard. Al was het alleen al om de vele watersporten die je hier kunt beoefenen. Een absolute must is Dubrovnik, dat door zijn unieke ligging en rijke historie op de werelderfgoedlijst van Unesco staat. Ontdek zelf eens hoe mooi en bijzonder Kroatië is!

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Nevio!


Aanbieders op Nevio

camping Nevio heeft diverse aanbieders van accommodatie.
Stacaravans worden hier verhuurd door Suncamp en VacanceSelect. Gebetsroither verhuurt hier glamping stacaravans. Staanplaatsen voor tent of caravan worden aangeboden door Suncamp.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs
Bekijk Prijs