Direct aan natuurgebied de Kampina
Onder beheer van Nivon
Leerfabriek KVL
Fietsen huren
Kleine natuurcamping
Ontdek de Parel van Brabant
BBqen en kampvuur
Spoorzone Tilburg, Bourgondisch Den Bosch

Boek camping Morgenrood bij:

camping Morgenrood, Noord-Brabant

Direct grenzend aan het natuurgebied de Kampina, vind je natuurcamping Morgenrood. Deze natuurcamping ligt tegen het charmante dorp Oisterwijk, ook wel de "Parel van Brabant" genoemd. Vanaf Morgenrood kan je deze omgeving perfect ontdekken te voet, met de fiets of met de auto.

Morgenrood is met 75 kampeerplaatsen een kleine groen camping en ligt naast het Natuurvriendenhuis en het vakantiehuis Klein Morgenrood. Alle 3 de locaties worden beheerd door de organisatie "Nivon Natuurvrienden", en zijn het hele jaar geopend. Nivon heeft als doel om mensen en natuur samen te brengen om te ontspannen, ontmoeten, ontdekken en te ontplooien in de natuur.

Op Natuurcamping Morgenrood
Morgenrood is een kindvriendelijke camping, waar je samen met je kinderen de natuur kan ontdekken. Op de camping vind je ook diverse speeltuintjes met speelattributen, een sportveld om te voetballen en een jeu de boules baan. Op het campingterrein is gratis Wifi, en ook honden zijn welkom op een deel van de camping (mits aangelijnd).

Liever niet je eigen fietsen mee om de omgeving te verkennen? Bij de receptie kan je fietsen huren. En voor de e-bikes is er een speciaal oplaadpunt. Bij de sanitaire voorzieningen zorgt Nivon voor toiletpapier, handzeep en afwasmiddel en in de winter kan je gebruik maken van het verwarmd sanitair in het Natuurvriendenhuis, zo wordt het echte kamperen wel erg luxe! Op de camping is ook nog een speciaal gedeelte ingericht waar je kan BBQen of een kampvuur kan maken.

In de omgeving
Oisterwijk wordt niet voor niets de "Parel van Brabant" genoemd. Met zijn gezellige cafés, restaurants en boutique winkels kun je je hier prima vermaken! Vergeet ook niet Leerfabriek KVL te bezoeken. Deze oude leerfabriek is omgebouwd tot een levendige hotspot in Oisterwijk, waar zo'n 60 kleine bedrijven zitten. Leer alles over de stoommachine die hier vroeger alles aandreef, en haal daarna een kopje koffie en gebakje bij "Bij Robèrt" van Robèrt van Beckhoven.

Genoeg gezien in Oisterwijk zelf? Je staat zo in het bourgondische centrum van Den Bosch, of in de hippe spoorzone van Tilburg. Je bent ook zo bij Safaripark de Beekse Bergen of de Efteling. En wil je nog meer natuur ontdekken maar ben je klaar met de Kampina? Op 10 minuten rijden sta je in de Loonse en Drunense Duinen.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Morgenrood!


Aanbieders op Morgenrood

Geardropper verhuurt op camping Morgenrood basic glamping.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs