Middelgrote familiecamping bij Breda
Buitenzwembad met peuterbadje verwarmd
Kindvriendelijke voorzieningen
Leuk restaurant met terras
Fietsen, wandelen
Natuurgebied De Baronie
Breda, Roosendaal of Rosada Fashion Oulet bezoeken
Efteling, Beekse Bergen

Boek camping Liesbos bij:

camping Liesbos, Noord-Brabant

Camping Liesbos is gelegen in de natuurrijke omgeving van Breda en Etten-Leur. Het Brabantse landschap, bestaande uit bossen, weilanden, tuinbouwvelden, veenmoerassen en talrijke boerderijtjes is hier volop aanwezig.

Fijne familiecamping in Noord-Brabant
Camping Liesbos is een gezellige camping met een ruim aanbod aan voorzieningen voor kinderen en levensgenieters. De kinderen zullen volop gebruik maken van de sportvoorzieningen, het buitenzwembad (verwarmd) en de speeltoestellen. Die zijn overigens direct naast het gezellige terras geplaatst, zodat desgewenst een oogje in het zeil gehouden kan worden. In het hoogseizoen en in de weekenden is er een animatieteam beschikbaar dat de kinderen vermaakt met leuke activiteiten en sporttoernooitjes.

Veel natuur maar ook leuke steden om te bezoeken
Ook in de buurt van de camping is er veel te doen. Vanwege de mooie ligging is zowel de natuurrijke omgeving als de historische stad Breda eenvoudig bereikbaar. De streek kent vele natuurgebieden zoals het Liesbos (ook wel Vleermuizenbos genoemd) en de Baronie van Breda. Bij de receptie kun je één van de vele wandel-, fiets- of mountainbikeroutes door dit gebied uitzoeken.

Voor een leuk dagje uit is ook het veelzijdige Breda aan te raden. Geniet van de historie van de stad in één van de musea of bezoek historische gebouwen zoals de Onze Lieve Vrouwekerk, het Spanjaardsgat of het Kasteel van Breda. In het centrum vind je natuurlijk ook veel winkels, cafés en restaurants met gezellige terrassen. En wil je een ander dagtripje? Ook pretpark De Efteling (44 km), Safaripark Beekse Bergen (39 km) of het overdekte Skidôme Rucphen (14 km) liggen in de buurt van Camping Liesbos.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Liesbos!


Aanbieders op Liesbos

ACSI/EuroCampings verhuurt op camping Liesbos staanplaatsen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs