Bekijk grote foto's
Vakantiepark in Drenthe, luxe en compleet
Kindvriendelijk
Langste trechterglijbaan ter wereld
Onbezorgde vakantie met baby en kleuter
Ook tieners vervelen zich hier niet
Grootste Indoor-waterglijbaan ter wereld
Grand Cafe en Restaurant vernieuwd
Nieuw: Subito de vierde glijbaan 120 lang

Boek Landal Hof van Saksen bij:

 CHALET/HUISJE/APPT

Landal Hof van Saksen, Drenthe

Een vakantie of weekend in eigen land, dat wordt een feest op Hof van Saksen. In de serene stilte van het Drentse landschap ligt een van de parels van Landal GreenParks: Hof van Saksen. Sfeervolle boerderijen staan op dit ruim opgezette, autovrije, groene park. Zowel de Saksische, rietgedekte boerderijen als de Havezate zijn geïnspireerd op de oude Drentse boerderijen, met hun karakteristieke vorm en rieten daken. Ga een hapje eten bij L'alunno Burgers en Beer, of laat sushi of wok bij je huisje bezorgen door Noorderwok. Op het park zijn overigens wel 5 restaurants. Je hebt de keuze uit Italiaans Gusto, snackrestaurant Rapido, een self-service restaurant Al Fresco, een Grand-Café en supermarkt de Noordermarkt.

Een smaakvol vakantiepark met fantastische voorzieningen
Op het autoluwe vakantiepark, liggend op de grens met de Hondsrug is voor alle leeftijden iedere dag iets nieuws te ontdekken of te beleven. De voorzieningen hier zijn van erg hoog niveau. De fijne restaurants, het gezellige Grand Café stralen gastvrijheid uit. En wat dacht je van een relaxmoment in de Spa? Of een duik in een van de mooie zwembaden van het zwemparadijs. Voor de jongste bezoekers is er het speelparadijs Harrewar. Het indoor park Harrewar dat bij het Hof van Saksen ligt is nu uitgebreid; er is nu namelijk ook een outdoor Harrewar. Hier kan je spelen met zand, kruiwagens, skelters of verschillende andere speeltoestellen. Sportieve gasten kunnen zich uitleven in de fitnessruimte.

Direct buiten het park begint het charmante Drentse landschap met bos, hei en schilderachtige dorpjes. Een vakantie op resort Hof van Saksen betekent ontspannen, heerlijk vakantie vieren en eindeloos genieten in een prachtige omgeving. Of je nu wilt ontspannen met een goed boek, wilt genieten in de Spa, culinair verwend wilt worden of met de kinderen de klimtoren wilt beklimmen; Op het Hof van Saksen kan het allemaal!

Tieners opgelet! Glijbanen, trechters en indoor speedglijden
De trots van Hof van Saksen zijn wel de vijf indoor waterglijbanen waaronder de leukste Trechterglijbaan en een geweldige bandenglijbaan. En wat dacht je van een 107 meter lange wildwaterbaan, krijg je al zin? En voor de kleintjes is er een muzikaal peuterbad, hoe vrolijk is dat.

De grootste indoor waterglijbaan hoef je niet alleen te trotseren. Je beleeft deze onvergetelijke ervaring samen in een band voor maximaal vier personen. Zet je schrap voor een vrije val van 10 meter, waarna je samen met hoge snelheid door een gigantische trechter naar beneden suist en meerdere keren heen en weer glijdt. In de hoogste bandenglijbaan van de Benelux ga je in een 2-persoonsband in een razende vaart naar beneden. Onderweg draai je maar liefst vier keer volledig in de rondte en word je verrast door lichteffecten. Of wat dacht je van de nieuwe (2023) Subito, een sensationele waterglijbaan van wel 120 meter lang met fantastische lichteffecten. En deze Subito is ook nog eens de grootste overdekte waterbowlwaterglijbaan van Nederland.Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Landal Hof van Saksen!


Aanbieders op Landal Hof van Saksen

Landal GreenParks verhuurt op Landal Hof van Saksen chalets,bungalows of appartementen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs