Landal Hof van Saksen

8.4
Klein
Vakantiepark in Drenthe, luxe en compleet
Kindvriendelijk
Zeer luxe voorzieningen
Grootste Indoor-waterglijbaan ter wereld

Boeken op camping Landal Hof van Saksen? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET OF HUISJE BOEKEN

Camping Landal Hof van Saksen

Over camping Landal Hof van Saksen, Drenthe

Een vakantie of weekend in eigen land, dat wordt een feest op Hof van Saksen. In de serene stilte van het Drentse landschap ligt een van de parels van Landal GreenParks: Hof van Saksen. Sfeervolle boerderijen staan op dit ruim opgezette, autovrije, groene park. Zowel de Saksische, rietgedekte boerderijen als de Havezate zijn geïnspireerd op de oude Drentse boerderijen, met hun karakteristieke vorm en rieten daken.

Op het autoluwe vakantiepark, liggend op de grens met de Hondsrug is voor alle leeftijden iedere dag iets nieuws te ontdekken of te beleven. De voorzieingen hier zijn van erg hoog niveau. De fijne restaurants, het gezellige Grand Café stralen gastvrijheid uit. En wat dacht je van een relaxmoment in de Spa? Of een duik in een van de mooie zwembaden. voor de jongste bezoekers is er het speelparadijs Harrewar. Sportieve gasten kunnen zich uitleven in de fittnessruimte.

Direct buiten het park begint het charmante Drentse landschap met bos, hei en schilderachtige dorpjes. Een vakantie op resort Hof van Saksen betekent ontspannen, heerlijk vakantie vieren en eindeloos genieten in een prachtige omgeving. Of je nu wilt ontspannen met een goed boek, wilt genieten in de Spa, culinair verwend wilt worden of met de kinderen de klimtoren wilt beklimmen; Op het Hof van Saksen kan het allemaal!

Vanaf juli 2017 vind je op Hof van Saksen de grootste indoor waterglijbaan ter wereld, de hoogste bandenglijbaan van de Benelux en de steilste indoor speedslide van Nederland. De grootste indoor waterglijbaan hoef je niet alleen te trotseren. Je beleeft deze onvergetelijke ervaring samen in een band voor maximaal vier personen. Zet je schrap voor een vrije val van 10 meter, waarna je samen met hoge snelheid door een gigantische trechter naar beneden suist en meerdere keren heen en weer glijdt.
In de hoogste bandenglijbaan van de Benelux ga je in een 2-persoonsband in een razende vaart naar beneden. Onderweg draai je maar liefst vier keer volledig in de rondte en word je verrast door lichteffecten.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Landal Hof van Saksen!


Boeken op Landal Hof van Saksen

Landal GreenParks verhuurt op camping Landal Hof van Saksen chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs