Kleine vier sterrencamping, 900 m. van zee
Buitenbad verwarmd begin juni/half sept
Binnenbad verwarmd eind mrt/half nov.
Fitness, voetbal, tennis
Veel watersport: surfen, zeilen, roeien, duiken
Voor kinderen zomer activiteitenprogramma
900 m

Boek camping La Pommeraie de l'Océan bij:

 GLAMPING STACARAVANS
 STAANPLAATSEN

camping La Pommeraie de l'Océan, Bretagne

Camping La Pommeraie de l'Ocean is een kleine 4 sterren camping op zo'n 900 meter van het strand. De camping beschikt over tal van sportfaciliteiten. Op het terrein liggen twee verwarmde zwembaden, waarvan een onlangs opgeleverd overdekt zwembad. Behalve genieten van het water van de zwembaden, kun je op het terrein fitnessen en tal van balsporten doen: volleybal, voetbal, tennis, tafeltennis en badminton. Ook zijn op de camping fietsen te huur. De kinderen hoeven zich geen moment te vervelen: er zijn twee speelvelden met speeltoestellen, beide zwembaden hebben een apart kinderbad en in de zomer zijn er activiteitenprogramma's voor de kinderen.

Wil je niet zelf koken, dan kunt u terecht bij het specialiteitenresturant op de camping. In het hoogseizoen zijn er zelfs speciale culinaire thema-avonden, waar je als gast voor kunt opgeven.

In de omgeveing zijn er veel watersportmogelijkheden, zoals windsurfen, zeilen, roeien en duiken. Wil je de omgeving verkennen, dan heb je een hele brede keus: van de karakteristieke plaatsjes Pont Aven en Concarneau, tot de dierentuin van Pont Scorff en het bekende Océanopolis in Brest, waar je ook de kinderen een groot plezier mee doet.Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping La Pommeraie de l'Océan!


Aanbieders op La Pommeraie de l'Océan

Vacanceselect verhuurt op camping La Pommeraie de l'Océan bungalowtenten, glamping stacaravans, stacaravans, staanplaatsen.
 

Deze camping kun je boeken bij

...