Terrasvormige camping aan kiezelstrand
Uitgebreide animatie
Moderne chalets
Dalmatie ontdekken
Watersport, snorkelen, duiken
Restaurant, bar
Animatie hoogseizoen
Kornati eilanden bezoeken

Boek camping Jezera Lovišca bij:

 GLAMPING STACARAVANS

camping Jezera Lovišca, Dalmatië

Jezera Lovisca is een ruim en mooi opgezet groot vakantiepark op het Dalmatische eiland Murter. Murter is onderdeel van de Kornati eilandengroep. Je bereikt dit eiland via een brug die het eiland met het vaste land van Dalmatië verbindt. De familiecamping Jezera Lovisca ligt in een baai en is een 15 ha grote weidse camping met een diversiteit aan bomen en grotendeels terrasvormig.

De strandjes lonken
Camping Jezera is vooral terrasvormig aangelegd en heeft een uitzicht over de mooie kust van Dalmatië. Het strand bestaat deels uit een kiezelstrand en deels uit betonblokken. Geniet hier volop van een dagje aan de Atlantische zee totdat de zon ondergaat. Uiteraard sluit je een zonnige dag af met een goede maaltijd. Op de camping is een goed restaurant, kies je voor een van de Kroatische specialiteiten of wordt het een lekkere pizza? Of toch liever je eigen maaltijd bij de stacaravan bereiden, dan heb je keuze genoeg in de campingwinkel.

Vervelen in Dalmatië, nee hoor..
Het 500 meter lange strand is een smal kiezelstrand met o.a. ligplaatsen van beton. Voor de jongste bezoekers is er ook een speeltuin op de camping. In het hoogseizoen organiseert de camping diverse excursies en het animatieteam verzorgt gezellige activiteiten.

Trek van al deze activiteiten? Geen probleem op de camping zijn meerdere mogelijkheden om gezellig te eten. Je vindt er o.a. een restaurant maar ook een pizzeria en een snackbar. Er zijn voor de actieve gasten verder tennisbanen (verlicht), een midgetgolfbaan, tafeltennis, een duikcentrum (1 km), waterfietsen, een kinderspeelplaats, wateraerobiclessen, levende muziek en folklore in de avond. Watersporters kunnen hier sowieso hun hart ophalen.

Vanaf het eiland Murter de Kornati eilanden bezoeken
Voor de kust van Noord-Dalmatië ligt een eilandgroep die je vanaf camping Jezera zeker moet bezoeken. Het Nationaal Park Kornati bestaat uit vele kleine eilandjes, namelijk 140 waarvan er 89 zijn uitgeroepen tot Nationaal Park. Diverse van deze eilanden zijn beschermd en niet te bezoeken. De 89 eilandjes zijn allemaal onbewoond. Voor een bezoek aan het park moet je een ticket kopen, dit kan in het stadje Murter. Een excursie per boot is echt aan te raden. Je kunt de eilanden natuurlijk ook met eigen of gehuurde boot bezoeken maar hou je wel aan de bezoekregels en regel een entreeticket.
Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Jezera Lovišca!


Aanbieders op Jezera Lovišca

Gebetsroither verhuurt op camping Jezera Village glamping stacaravans.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs
Bekijk Prijs