Minicamping
Bij uitstek geschikt voor kleine kinderen
Zandbak, speeltoestellen, trampoline
Shetlandponys, dierenweitje met geiten en kippen
5 km

Boek camping Hendriks wijkje bij:

 SAFARITENTEN

camping Hendriks wijkje, Drenthe

Minicamping Hendriks wijkje is een gezellige kleine familiecamping op het platteland in het plaatsje Elim in Drenthe. Deze minicamping met 15 plaatsen is een kleine, rustig gelegen familiecamping die vooral bezocht wordt door gezinnen met jonge kinderen of oma's en opa's die de kleinkinderen voor een paar dagen mee uit nemen. De camping wordt gerund door het enthousiaste echtpaar Huub en Coby Joosten, zij vinden persoonlijk contact belangrijk en zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt.

Genoeg te doen, wandelen, fietsen en gezellige uitstapjes
Je bent hier in het prachtige buitengebied van de gemeente Hoogeveen. Een ideale uitvalsbasis voor mooie fietstochten, leuke uitstapjes en een bezoek aan een van de vele attracties in de nabije omgeving. Vanaf je kampeerplekje heb je altijd zicht op de kinderen, die zich uren kunnen vermaken in de grote zandbak, met de speeltoestellen en de trampoline. Ook de pony’s op het terrein zorgen voor vermaak. Kinderen mogen de Shetland pony’s helpen verzorgen en een rondje erop rijden. Met paard en wagen verzorgen de eigenaren graag leuke tochtjes voor de kinderen. De camping heeft ook nog een leuk dierenweitje met geiten en kippen.

Zomer, even afkoelen in het zwemmeer
De omgeving hier is bosrijk, en bij uitstek geschikt om te wandelen of te fietsen. Langs de camping loopt de fietsroute "10 dorpen tocht". De bosrijke omgeving heeft ook een aantal mooie korte wandelroutes. Een paar kilometer van de camping ligt recreatiegebied Schoonhoven. Hier vind je een groot zwemmeer aan met speciaal voor de kleintjes een spartelmeer en speeltoestellen.

Visliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij de visvijver in recreatiegebied Schoonhoven. Nog dichterbij de camping vind je een forellenvisvijver aan, de Boshoek. Voor het hele gezin niet te missen: Attractiepark Slagharen, op 10 minuten afstand van de camping, of wat dacht je van een bezoek aan het populaire Wildlands Adventure Zoo in Emmen, op zo'n 35 km afstand.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Hendriks wijkje!


Aanbieders op Hendriks wijkje

Vodatent verhuurt op camping Hendriks wijkje safaritenten.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs