Middeni n het hart van de Belgische Ardennen
Groot meer op de camping
Kanoën op de Ourthe
Bezoek La Chouffe
Visvijver
Diverse speeltuinen
Let op: Het ministerie van Buitenlandse Zaken geeft op dit moment als reisadvies Code Oranje voor België.
Bekijk de laatste reisadviezen op onze blog of via nederlandwereldwijd.

Boek camping Grand Bru bij:

 SAFARITENTEN

camping Grand Bru, Ardennen

In het hart van de Belgische ardennen, een kleine 40 minuten ten zuiden van Luik, vind je camping Grand Bru. Deze middelgrote camping heeft centraal een groot vismeer, waardoor je vanaf veel accommodaties een leuk uitzicht hebt! Mocht je niet op het meer uitkijken, dan heb je alsnog het uitzicht over de omgeving wat ook prachtig is, of lig je aan een van de kabbelende beekjes die over de camping lopen.

Over water gesproken, vanuit Grandhan loopt er een mooie kano route naar Durbuy. Deze route volgend kom je bijna weer bij de camping uit, en ga je ondertussen op avontuur op de rivier de Ourthe.

In de Belgische ardennen kan je alle kanten op! Zo is België nog steeds hét bierland bij uitstek, en vind je op slechts 30 minuten de brouwerij van het bekende La Chouffe. Hier moet je zeker een bezoekje aan brengen, en vergeet niet een van de biertjes vers van de tap te proeven.

Op de camping zelf zijn verschillende faciliteiten te vinden; zo heb je een airtrampoline voor de jeug, is er avond animatie voor volwassenen, kan je er fijne fietsen huren om de omgeving te ontdekken, en zijn er diverse faciliteiten voor mindervaliden. Wist je overigens al dat je in het meer van de camping mag vissen en zwemmen?

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Grand Bru!


Aanbieders op Grand Bru

Vodatent verhuurt op camping Grand Bru safaritenten.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs