Grote camping Denemarken
Dicht bij Kopenhagen gelegen
Kindvriendelijk strand
Activiteiten voor jong en oud
Binnenzwembad en peuterbad
Golfbaan op 15 km
Buitenjacuzzi en spa
Windsurfen, kayakken, waterskiën
100 m

Boek Feddet bij:

 CHALET/HUISJE/APPT


Camping Feddet, Sjaelland

Feddet Camping, gelegen in het zuiden van het eiland Sjaelland, 75 km ten zuiden van Kopenhagen is een moderne camping met milieuvriendelijke voorzieningen. Feddet is een van de grootste 4-sterrencampings van Denemarken, vlak bij Fakse Ladeplads. Het mooie zandstrand ligt op ongeveer 100 meter van de camping. De camping ligt in een natuurgebied. Op de afgebakende staanplaatsen staan enkele naaldbomen. Er zijn naast een avonturenspeeltuin en een klimmuurtje ook veel speelmogelijkheden voor de kleintjes. Meerdere keren per week is er voor alle leeftijden elektrisch motorcrossen. Er is een leuk activiteitenprogramma gedurende het hoogseizoen.

Voor een onvergetelijke vakantie boek je je vakantie op camping Feddet.
Verwen je gezin met luxe voorzieningen, een binnenzwembad en leuke activiteiten. In zee ligt een watertrampoline en een opblaas-speeleiland en verder is er een zandstrand. Er zijn zwemvesten beschikbaar voor de jongste gasten. Het zwembad heeft een kleuterbad van 45 cm diep. .

Rust, ruimte en volop natuur
Voor wie niet stil kan zitten met een boekje heeft de camping excursieprogramma’s en verschillende fietsroutes en hardlooptracks. Handelbare heuveltjes en lange stukken door het zand. Iets anders doen? Spring op een mountainbike of op de rug van een IJslands paard.

Je kunt hier verder veel leuke uitstapjes maken, zoals naar de grote klipen van Mon en Stovns of de gigantische kalkgroeve van Fakse. Op de fjord- en fossielroute fiets je dicht bij de grote en kleine wonderen der natuur. Hoog in de lucht boven Præstø Fjord zie je broedende watervogels. Bij je voeten volg je de addersporen tussen de blauwe bessen en heide.

De camping ligt maar op vijftig minuten rijden van de geweldige stad Kopenhagen, dat op hetzelfde eiland ligt. Hier vind je volop terrasjes aan de oude haven, stadspark Tivoli en het beroemde kleine beeldje van de zeemeermin. Je kunt vanuit Kopenhangen zelfs via de brug-tunnelcombinatie naar Zweden.
Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Feddet!


Aanbieders op Feddet

TUI verhuurt op camping Feddet chalets,bungalows of appartementen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs