100 m
Familiepark met veel voorzieningen
Verwarmd buitenbad
Recreatiegebied Geestmerambacht
Zee en strand op 20 minuten afstand
 • Beoordeling toevoegen ▷ 8.5
 • Kleine campingS
 • Buitenzwembad
 • Boeken op camping Droompark Molengroet? Kies hier verblijf en organisatie:

   CHALET/HUISJE/APPT
   

  Accommodaties op camping Droompark Molengroet

  Over camping Droompark Molengroet, Noord-Holland

  Midden in het sprankelende waterrecreatiegebied Geestmerambacht, gelegen tussen mooie steden als Heerhugowaard, Alkmaar en Langedijk, ligt DroomPark Molengroet. Niet alleen de mooie Noord-Hollandse omgeving is een reden om hier vakantie te vieren, want de faciliteiten van camping Molengroet zijn namelijk ook uitstekend. Hier kun je diverse soorten vakanties combineren, lekker spetteren in het verwarmde buitenzwembad of relaxen aan het strand maar ook fietsen en wandelen en de omgeving verkennen.

  Genieten met je gezin in Noord-Holland niet ver van de kust.
  Je verblijft hier op een kampeerplaats met elektra of in een sfeervol chalet. Tijdens de schoolvakanties is er een professioneel recreatieteam aanwezig op het park met een programma voor jong en oud. Diverse speeltuintjes, springkussens. Gratis WIFI

  Een vakantie waarin je jezelf niet verveelt
  Klimtoestellen en sportvelden zorgen voor nog meer vertier. Afkoelen kan in het buitenzwembad. Je kunt hier ook vissen op de speciale vissteiger. DroomPark Molengroet beschikt over een kleine winkel. 's Zomers biedt het winkeltje ook een snackservice. Prettig als je geen zin heeft om te koken! Verder bevinden zich diverse supermarkten in Noord-Scharwoude en Heerhugowaard.

  Geniet van de schitterende natuur en leuke dorpjes en steden in de directe omgeving van camping Molengroet. Allereerst natuurlijk het recreatiegebied Geestmerambacht waar je kunt zwemmen, zonnen, watersporten beoefenen, wandelen en fietsen. De stranden van Bergen en Egmond aan Zee bevinden zich op slechts 12 km afstand. Tip: de beroemde kaasmarkt in Alkmaar en de Bazaar in Beverwijk. In de buurt zijn ook diverse speel- en pretparken en vergeet het Zuiderzee Museum niet.

  Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Droompark Molengroet!


  Boeken op Droompark Molengroet

  Roompot Vakanties verhuurt op camping Droompark Molengroet chalets,bungalows of appartementen.
   

  Bekijk prijs bij:

  Bekijk Prijs