Boerderijcamping in Gelderland
Gastvrijheid, rust en ruimte
Dieren knuffelen, Boerenpaspoort
Glamping op de boerderij in lodgetent
Kindvriendelijke omgeving en accommodatie
Veel activiteiten op de boerderij
Mooie omgeving, diverse uitstapjes

Boek camping Den Branderhorst Farmcamps bij:

 LODGETENTEN (BADK.)

camping Den Branderhorst Farmcamps, Gelderland

Kamperen op een melkvee boerderij in Hengelo in de provincie Gelderland? Ja en dan ook nog in een luxe Lodgetent met sanitair? Dat kun je allemaal op Den Branderhorst. Den Branderhorst is een traditionele kleinschalige boerderij gelegen 250 meter van de openbare weg, verscholen in het groen. In het gebied tussen Zutphen en Doetinchem.

FarmCamps Den Branderhorst verhuurt de allernieuwste Lodgetenten met sanitair, met veel ruimte rondom de safaritent en je hebt zelfs een eigen huisdier om te verzorgen. Deze boerderij is een kleinschalig melkveebedrijf en zorgboerderij. Behalve 30 koeien vind je op de boerderij ook schapen, varkens en drie pony's. Maar ook kleine dieren zoals konijnen, kippen en de twee Jack Russels Noortje en Floortje. Wat is nu leuker om je "eigen" konijntje of kip bij jouw tent te mogen verzorgen?

De familie Pelgrum is bijzonder gastvrij. Eddie zal je enthousiast maken voor het leven op de boerderij met zijn mooie verhalen. Dit wordt dus genieten van het leven op een boederij en van de omgeving. Voor het hele gezin zijn er diverse activiteiten op de boerderij. Natuurlijk is er veel aandacht voor de kinderen, er is een trampoline, enkele skelters, een boomhut, speelheuvel, een verwarmde recreatiezaal en voor de jongste bezoekers een speeltoestel. Verder kun je hier een boerenpaspoort en boerenknechtdiploma halen, een rondleiding of tegen betaling op stap met de boer, koe knuffelen en zelfs bij de boer aan tafel. Voor de kleine boodschappen kun je terecht bij de boerderijwinkel.

In de directe omgeving kun je diverse uitstapjes maken. Wat dacht je van een bezoek aan het kleinste stadje van Nederland, Bronckhorst. Of een bezoek aan het Achterhoeks oorlogsmuseum? Maar ook het Mosterdmuseum in Doetinchem is zeker de moeite waard. Zin in wat wateractiviteiten? In Hengelo is het zwembad 't Eldrik en in Zelhem en Doetinchem bevinden zich overdekte zwembaden. Je kunt natuurlijk ook een leuke kanotocht maken over de Oude IJssel vanaf Laag Keppel.

Kortom op FarmCamps boerderij De Branderhorst beleef je het boerenleven van heel dichtbij in een gastvrije omgeving en dat alles in een mooi luxe Lodgetent met sanitair.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Den Branderhorst Farmcamps!


Aanbieders op Den Branderhorst Farmcamps

FarmCamps verhuurt op camping Den Branderhorst Farmcamps lodgetenten met sanitair.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs