Glampen in Noord-Holland
Kleinschalige groene camping
Hoogseizoen leuke activiteiten
Kindvriendelijke ingerichte camping

Boek camping De Gouwe Stek bij:

 SAFARITENTEN
 STACARAVANS

camping De Gouwe Stek, Noord-Holland

In Noord-Holland vlakbij Enkhuizen, ligt de gezellige familiecamping de Gouwe stek. Voor de kinderen is er altijd genoeg te doen en in de zomervakantie worden er ook diverse activiteiten georganiseerd. Het is een hele fijne en gezellige camping voor jong en oud. Ook viervoeters zijn welkom op de camping. Om het terrein ligt een blote voetenpad van 2,4 km, leuk voor jongen oud! Verder krijgen de kinderen bij aankomst een boekje met een speurtocht over Fien en Teun.

Bij camping de Gouwe stek is er genoeg te doen
Zo zijn er voor de kinderen meerdere velden waar een speelhuisje, zandbak, klimrek, schommels, speeltoestellen, trampolines en een groot piratenschip te vinden is. Je kunt ook een skelter huren voor de kinderen en als het slecht weer is kunnen ze tafelvoetballen of een spelletje doen in 't Trefpunt. Voor de sportievelingen zijn er aan de rand van de camping ook sportvelden, hier kun je bijvoorbeeld voetballen of volleyballen. Er is ook een jeu de boules baan aanwezig en een grote sloot waar je in kan vissen. In de zomer is er kleinschalige animatie, denk hierbij aan een kampvuur, vossenjacht, kinderdisco, bingo etc.

Kamperen in een waterrijke omgeving
Op een steenworp afstand van camping de Gouwe stek vind je het Streekbos. In het streekbos zit en een meertje waar je lekker zou kunnen zwemmen. Ook is daar horeca gevestigd waar je lekker zou kunnen eten of drinken. Voor de kids is hier ook weer genoeg te doen zoals een zandstrand waar ze zandkastelen kunnen bouwen. Er is ook een heel klimpark aanwezig en een sterrenwacht. Voor de wat ouderen zijn daar ook genoeg activiteiten zoals midgetgolfen, klootschieten, moutainbiken, vlotten bouwen, kano varen en verschillende vaartochten. Voor de hondenliefhebbers is er een speciaal zwemmeer voor je hond en een losloopgebied. In de buurt van de camping ligt ook het mooie stadje Enkhuizen dat een interessante geschiedenis heeft, waar je van alles kan doen. Ook het Ijsselmeer ligt in de buurt, waar je bijvoorbeeld lekker zou kunnen fietsen.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping De Gouwe Stek!


Aanbieders op De Gouwe Stek

Vodatent verhuurt op camping De Gouwe Stek safaritenten, stacaravans.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs