Glampen op de boerderij
Melkvee en kaasmakerij
Volop speelruimte
Barntenten met airco en badkamer
Grote boerderijwinkel
Wandelpony huren
Wandel- en fietsroutes
Zaltbommel, Den Bosch

Boek camping De Buitenhoeve Farmcamps bij:

 LODGETENTEN (BADK.)
 

Accommodaties op camping De Buitenhoeve Farmcamps

camping De Buitenhoeve Farmcamps, Gelderland

Logeren in een echte Barntent met eigen sanitair van Farmcamps op De Buitenhoeve in Gelderland is een feest. Hier maken ze de lekkerste kazen van melk van de beste koeien. Behalve lieve koeien lopen hier ook een mini-ezel, een Shetland pony en de geitjes Kwik, Kwek en Kwak. FarmCamps De Buitenhoeve ligt in Haaften, een klein dorpje aan de Waal in West-Betuwe. Een veelzijdig landschap met dijkjes, weilanden en fruitboomgaarden. De ligging van de boerderij is landelijk en midden in de natuur.

Logeren in safaritenten op een boerderij
Bij De Buitenhoeve logeer je in één van de 10 luxe Barntenten. In de Barntent ervaar je het echte glampen….. met een eigen badkamer met ligbad, een grote keuken met vaatwasser en Lavazza espressomachine, 6 heerlijke bedden waarvan twee op de knusse Hooi Hooi Slaapzolder en een eigen BBQ, buitenhaard en hangmat om ook buiten optimaal te kunnen genieten.

Geniet van het buitenleven op de boerderij
Wanneer je kiest voor een glampingvakantie op boerderij De Buitenhoeve kun je veel leren. Weet jij hoe kaas gemaakt wordt? Boer Aico laat het je graag zien. En heb je zelf wel eens yoghurt gemaakt? Boerin Kirsten gaat het je leren. Maar natuurlijk is er ook meer dan genoeg tijd en ruimte om te spelen en te knuffelen met alle dieren. Wat dacht je van een wandeling met één van hun lieve pony’s over het Klompenpad tegenover de boerderij? Of geef je Ko de ezel liever een goede borstelbeurt? Hij kan niet wachten.

15 safaritenten op een ruim kampeerveld
Het ruime kampeerveld waar de 15 Barntenten staan ligt rechts van de boerderij en heeft een eigen oprit en parkeerplaats. De luxe lodgetenten staan op ruime afstand van elkaar opgesteld en kijken uit op de speelvoorzieningen die op hetzelfde veld staan. Vanuit de vakantietent lopen de kinderen zo naar de knuffel- en speelschuur of kunnen ze een kijkje nemen in de koeienstal.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping De Buitenhoeve Farmcamps!


Aanbieders op De Buitenhoeve Farmcamps

FarmCamps verhuurt op camping De Buitenhoeve Farmcamps lodgetenten met sanitair.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs