Bekijk grote foto's
Glampen op de boerderij
Melkvee en kaasmakerij
Volop speelruimte
Barntenten met airco en badkamer
Grote boerderijwinkel, workshop pondje kaasmaken
Wandelpony huren
Wandel- en fietsroutes
Zaltbommel, Den Bosch

Boek De Buitenhoeve Farmcamps bij:

 LODGETENTEN (BADK.)

Camping De Buitenhoeve Farmcamps, Gelderland

Logeren in een echte Barntent of Farmtent met eigen sanitair op Farmcamps op De Buitenhoeve in Gelderland is op zich al een feest. Hier maken ze de lekkerste kazen van melk van de beste koeien. Behalve lieve koeien lopen hier ook een mini-ezel, een Shetland pony en de geitjes Kwik, Kwek en Kwak. FarmCamps De Buitenhoeve ligt in Haaften, een klein dorpje aan de Waal in West-Betuwe. Een veelzijdig landschap met dijkjes, weilanden en fruitboomgaarden. De ligging van de boerderij is landelijk en midden in de natuur.

Logeren in safaritenten op een boerderij
Bij De Buitenhoeve logeer je in één van de luxe Barntenten of Farmtenten met airco (4 en 6 personen). Dit is nu eens het echte glampen….. lekker je eigen sanitair in de tent, ruim ingericht en veel ruimte voor een heerlijke vakantie met het hele gezin.

Geniet van het buitenleven op de boerderij
Wanneer je kiest voor een glampingvakantie op boerderij De Buitenhoeve kun je veel leren. Weet jij hoe kaas gemaakt wordt? Boer Aico laat het je graag zien. En heb je zelf wel eens yoghurt gemaakt? Boerin Kirsten gaat het je leren. Maar natuurlijk is er ook meer dan genoeg tijd en ruimte om te spelen en te knuffelen met alle dieren. Wat dacht je van een wandeling met één van hun lieve pony’s over het Klompenpad tegenover de boerderij? Of geef je Ko de ezel liever een goede borstelbeurt? Hij kan niet wachten.

15 safaritenten op een ruim kampeerveld
Het ruime kampeerveld waar de 15 Barntenten staan ligt rechts van de boerderij en heeft een eigen oprit en parkeerplaats. De luxe lodgetenten staan op ruime afstand van elkaar opgesteld en kijken uit op de speelvoorzieningen die op hetzelfde veld staan. Vanuit de vakantietent lopen de kinderen zo naar de knuffel- en speelschuur of kunnen ze een kijkje nemen in de koeienstal.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping De Buitenhoeve Farmcamps!


Aanbieders op De Buitenhoeve Farmcamps

FarmCamps verhuurt op camping De Buitenhoeve Farmcamps lodgetenten met sanitair.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs