Familiecamping op Ile d’Oléron
Zwembad met aangelegd strand
Animatie voor jong en oud
Zon, zee en natuur
Fiets- en wandelroutes
Oesters, oesterteelt
Golfclub op 15 km.
Watersport: surfen, kanovaren, karten

Boeken op camping Club Les Pins? Kies hier verblijf en organisatie:

 LODGETENTEN (BADK.)

Over camping Club Les Pins, Poitou-Charentes

Ben je op zoek naar een fijne gezinscamping met glamping-accommodaties in de streek Charente Maritime, Zuid West Frankrijk? De kindvriendelijke camping Club Les Pins biedt de ideale combinatie van een actieve of relaxvakantie aan. Zon, zee, rust en ruimte. Ontdek het mooie eiland Ile d'Oléron per fiets of wandelend. Met zijn 30 km lengte en 10 km breedte is dit het op één na grootste Franse eiland aan de Westkust. Het is bijna geheel omzoomd door stranden.

Camping Les Pins ligt op het eiland, bereikbaar door een vaste brug. Waar je ook bent, de stranden overheersen. In het oosten van het eiland vind je de beroemde oesterkwekerijen en centraal op het eiland wordt er wijn verbouwd. Ga per fiets en ontdek de prachtige brede stranden (op 1 km), ontdek de oesterhutten, fort Louvois en fort Boyard (van het tv programma Fort Boyard).

De camping is voorzien van vele faciliteiten. Er is een mooi aangelegd langunebad met groot zandstrand. Tijdens het hoogseizoen wordt er door het enthousiaste animatieteam een leuk programma aangeboden voor alle leeftijden. Mocht je honger hebben en zelf niet willen koken dan kun je natuurlijk het restaurant op de camping bezoeken. Ook kun je in het dorpje Le Grand Village terecht voor je boodschappen.

Glamping4All verhuurt op deze fijne camping mooie compleet ingerichte Lodgetenten geschikt voor 2 tot wel 8 personen.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Club Les Pins!


Boeken op Club Les Pins

Glamping4all verhuurt op camping Club Les Pins lodgetenten met sanitair (Lodgetenten max. 8 personen (evt. geschikt 2 gezinnen) 8 slaapplaatsen).
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs