Campéole Les Tourterelles

Groot
aan zee
<b>Campéole</b> Campéole is een keten van campings met vakantieverblijven on...
Camping in bossen Les Landes
Ligging direct aan het strand
Surfen, fietsen, wandelen
Verwarmd zwembad/kleuterbad eind april/eind sept
Snackbar, bar, pizzeria
Hoogseizoen animatie

Boeken op camping Campéole Les Tourterelles? Kies hier verblijf en organisatie:

 TENT BOEKEN
 STACARAVAN BOEKEN
 CHALET OF HUISJE
 BOEKEN
 STAANPLAATSEN

Over camping Campéole Les Tourterelles, Aquitaine / Les Landes

Camping Campéole Les Tourterelles is prachtig gelegen in het bos van Les Landes en heeft rechtstreeks toegang naar het enorme strand. Camping Les Tourterelles is de ideale locatie om activiteiten te beleven als surfen, fietsen of wandelen. Camping Campéole Les Tourterelles beschikt over goede voorzieningen. Camping Les Tourterelles heeft een verwarmd zwembad met kikkerbad en spa. In het hoogseizoen is hier zwemtoezicht aanwezig. De camping heeft uitstekende sanitaire voorzieningen en meerdere sport- en spelterreinen. Op camping Les Tourterelles kun je ook gebruik maken van een WiFi hotspot.

In het hoogseizoen is er voor jong en oud veel te beleven op de camping. Het animatieteam op camping Les Tourterelles organiseert leuke activiteiten. Er is bijvoorbeeld elke avond een optreden. De staanplaatsen op camping Campéole Les Tourterelles zijn schaduwrijk en ruim. Daardoor heeft u veel privacy.

Maak je graag een uitstapje tijdens je verblijf op de camping? Campéole Les Tourterelles ligt vlakbij bezienswaardigheden als de feria’s Dax, Bayonne en het natuurreservaat van Courant d’Huchet. In Biarritz vinden verschillende surfwedstrijden plaats. Je kunt ook fietsen huren op de camping! Vraag bij de receptie naar meer informatie over leuke dagjes uit.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Campéole Les Tourterelles!


Boeken op Campéole Les Tourterelles

Suncamp verhuurt op camping Campéole Les Tourterelles bungalowtenten, stacaravans (stacaravan 6 pers), chalets,bungalows of appartementen (Chalet Pagotel), staanplaatsen.
 

Bekijk prijs bij:

...