Bekijk grote foto's
Agricamping in Toscane
In de olijfboomgaard liggen 10 ruime plekken
Een beekje, een opzetzwembad
Biologische tuin met seizoensgroenten
Rust, ruimte en natuur
Cultuur en geschiedenis
Florence, Arezzo, Siena
Loro Ciuffenna, Pratomagno bergketen

Boek Borgo Agna bij:

 STAANPLAATSEN

Camping Borgo Agna, Toscane en Elba

Ben je op zoek naar een bijzonder vakantieplekje in Toscane? Agricamping Borgo Agna ligt bij het plaatsje San Giustino Valdarno (600m) tussen de steden Arezzo en Florence en is een groen vakantieparadijsje. Deze boerderijcamping ligt tussen de olijfbomen en wijngaarden op een domein van bijna 30.000 m². De olijfboomgaard en de biologische tuin liggen aan een koel beekje en op korte afstand van een van de mooiste Italiaanse dorpjes Loro Ciufenna.

In de boomgaard zijn 10 ruime kampeerplaatsen gecreëerd tussen de olijfbomen. Je kunt hier kamperen in je eigen tent of klein kampeerbusje (max. 6m). Het terrein is niet geschikt voor caravans. Voor gasten die kiezen voor meer comfort staat er ook een mooie back to basic glamptent 2-4 personen op het campingterrein, met eigen buitenkeuken incl.bestek en serviesgoed en comfortabel ingericht met een tweepersoonsbed, een slaapbank (lakens en dekens) en tafel en stoelen, voor een fijne vakantie in Toscane.

Goedemorgen Toscane, wie wil hier wakker worden op dit plekje?
De eigenaar van Agricamping Borgo Agna heeft voor zijn gasten een groene oase gecreëerd waar rust en ruimte volop aanwezig is. Je logeert hier tussen de olijfbomen waar je 's morgens uitgerust wakker wordt. Wordt het een dag vol met activiteiten of een dag lekker lui in je hangmat met een goed boek, kies maar. Behalve met je voetjes in de beek kun je ook een frisse duik nemen in het grote opzetzwembad (4x8m). En wanneer je 's avonds een lekkere maaltijd bereidt bij je tent dan kun je gebruik maken van de gratis groenten die de biologische tuin op dat moment aanbiedt. Op het domein is een nette sanitaire ruimte met toiletten, warme douches, wastafels en een afwas/wasgelegenheid. Ben jij onderweg met je huisdier, op deze camping zijn goed opgevoede honden van harte welkom.

Aan de voeten van de bergketen Pratomagno
Agricamping Borgo Agna ligt tegen de helling van het Pratomagno gebergte en in de Valdarno streek (het dal waar de rivier de Arno door stroomt). Een prachtig gebied waar ook fietsers en mountainbikers hun hart kunnen ophalen. Fietsers kunnen routes volgen door de heuvels van het Toscaanse platteland of misschien voor wat meer uitdaging in het naastgelegen gebergte. Zo kun je vanaf je vakantieadres ook adembenemende wandelingen in de directe omgeving maken. Laat je verrassen door het geweldige uitzicht dat het mooie landschap van de Valdarno je biedt onderweg. En hou je van nog meer actie dan kan je natuurlijk de bergen opzoeken en de rotsen beklimmen van het Pratomagno gebergte. Behalve de mooie landschappen van Toscane vind je hier natuurlijk ook kleine charmante plaatsjes zoals Casteglion Fiorentino (36km) even ten zuiden van Arezzo. Een mooi ommuurd stadje met een geweldig uitzicht vanaf de galerij van het Piazza del Municipio. Nog zo'n geweldig Middeleeuws plaatsje is Anghiari, ook ommuurd en al in de 11e eeuw ontstaan. Dit plaatsje heeft een lange geschiedenis en zeker de moeite waard om te bezoeken. Ben je in Toscane voor cultuur en geschiedenis dan liggen de kunststeden Florence, Siena en Arezzo allemaal op gunstige afstand van jouw vakantieadres.

Borgo Agna
Via Casa d'Agna n°2
San Giustino Valdarno
Comune di Loro Ciuffenna
Provincia di Arezzo

Email:borgoagna@gmail.comVia Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Borgo Agna!


Aanbieders op Borgo Agna

Camping Borgo Agna verhuurt basic glamping, staanplaatsen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs