BoerenBed Warren Farm

9.7
6 pl.
15000 m
4000 m
Boerderijcamping met veel dieren
Kindvriendelijk
Wandelen, fietsen

Boeken op camping BoerenBed Warren Farm? Kies hier verblijf en organisatie:

 SAFARITENTEN
 CHALET/HUISJE/APPT

Camping BoerenBed Warren Farm

Aanbiedingen en specials op camping BoerenBed Warren Farm:

Over camping BoerenBed Warren Farm, Zuid West Engeland

Glamping in Zuid-West-Engeland doe je in een safaritent van BoerenBed. Boerderijcamping BoerenBed Warren Farm ligt in de regio van Somerset (Zuid-West-Engeland), middenin de Mendip Hills, een gebied met prachtige natuur. Somerset met de hoofdstad Taunton is voornamelijk bekend om het landelijk, glooiende gebied.

De familie Warren woont hier al sinds de 18e eeuw.De Boerderij wordt al sinds de achttiende eeuw bewoond door de familie Warren. De grootvader van boer James Smal woonde hier in 1945, sindsdien wordt de boerderij gerund door de familie Smal. De 404 hectare grond strekt zich uit langs de Cheddar Gorge (Cheddar kaas), waardoor het de perfecte locatie is voor mensen die van het buitenleven houden.

De Boerderij heeft een kudde van meer dan 1000 ooien en meer dan 80 koeien. Sinds 20 jaar maakt het deel uit van het Platteland Stewardship Scheme; een nieuwe regeling om het milieubeleid van de Boerderij nog verder te verbeteren.

Zodra jullie genoten hebben van het geweldige uitzicht en de schattige schapen, koeien en biggen, dan is er genoeg te doen in de directe omgeving zoals wandelen, fietsen, afdalen in de prachtige grotten van Wookey Hole of genieten van de echte Cheddar Cheese, de kaas uit deze omgeving. Honden zijn alleen toegestaan in de zomer vanaf 1 juni, niet eerder, vanwege de dieren op de Boerderij.

Dertig minuten rijden van de locatie ligt Glastonbury, bekend uit de legende van koning Arthur als het eiland van Avalon. Om terug te gaan in de middeleeuwen is een bezoek aan Wells een must, de kleinste stad van Engeland en de thuisbasis van de Engelse kathedralen. Om de historische tour te voltooien kun je het Georgische meesterwerk, de stad Bath, bezoeken.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping BoerenBed Warren Farm!


Boeken op BoerenBed Warren Farm

BoerenBed verhuurt op camping BoerenBed Warren Farm safaritenten, chalets,bungalows of appartementen (Vakantiehuisje met sanitair 6 pers.).
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs